![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
motyl nie leczy sam siebie??
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
![]() |
S3 motyl 67 lvl mnie leczy bardzo późno siebie ani razu nie wyleczył na 3xpodówjne gorgony a prawie nie miał hp. Bardzo dużo razy biłem te dublety gorgon i wiem czego się spodziewać i obecne zachowanie jest dość nienormalne. "Jak żyć panie Adminie, jak żyć?"
|
16 Cze 2013, o 21:14 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Mam taki sam problem... Troche mnie to irytuje.
Mam nadzieje że szybko uwiniecie się z problemem... Na słabiutkich mobkach się o niego boje. W nagrodę, możecie coś tam w nim zmienić, np. Leczenie 2x ![]() _________________ Przedstawiciel S1: Espeq-Druid 82 On Lyeol-MO 63 Off +Turniejowce. Przedstawiciel S2: Halifirien-Łucznik 64 On + Turniejowce. – Niewierny! Twoja droga kończy się tutaj. Niech sczeźnie twa cielesna powłoka! – Wolałbym nie, jeśli łaska. ~Bezimienny. |
17 Cze 2013, o 10:15 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 17 Paź 2010, o 22:03 Posty: 4171 Miejscowość: 100lica Podziękowano: 452 razy Otrzymanych podziękowań: 1822 razy Nick w grze: HeavenM ![]() |
problem został rozwiązany - motyl powinien już siebie leczyć
|
17 Cze 2013, o 11:56 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Heavenmaker napisał(a): problem został rozwiązany - motyl powinien już siebie leczyć Haha...powinien? więc nie twierdź że rozwiązany problem, bo po pierwsze dalej się nie leczy, a do tego jakby wogóle nie miał resów. Dostaje obr po 500...więc raczej nie został rozwiązany ten problem co bardzo mnie już irytuje. Pozdrawiam |
17 Cze 2013, o 13:02 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 17 Paź 2010, o 22:03 Posty: 4171 Miejscowość: 100lica Podziękowano: 452 razy Otrzymanych podziękowań: 1822 razy Nick w grze: HeavenM ![]() |
to popytaj znajomych z motylami - już kilka SSów widziałem z tym jak się motyl leczy sam... co do resów to pierwsze słyszę, sprawdzimy
|
17 Cze 2013, o 13:04 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() ![]() |
Może więcej info? Od kogo takie obrażenia? Też mogę powiedzieć że mój tłuk dostaje obrażenia po 500, ale co z tego że od wikingów?:D
|
17 Cze 2013, o 13:25 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Ok...nie widzicie problemu, z mojej strony olewka, motyl kasowany, następnym razem nie zainwestuje platy w coś co potem nie będzie poprawnie działało.
P.S. możliwe że komuś działa, a komuś nie. Skoro nie znaliście przyczyny błędu,to skąd macie pewność że go rozwiązaliście. Obr 500 z groszem dostawał od najzwyklejszego misia, co nigdy wcześniej nie miało miejsca bo przeważnie to z nim biłem. |
17 Cze 2013, o 13:37 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 8 Cze 2012, o 13:09 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
u mnie na s.3 ten sam problem motyl mnie leczy choć znacznie rzadziej niż kiedyś, natomiast siebie całkowicie przestał leczyć.
![]() |
17 Cze 2013, o 15:19 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 27 Kwi 2012, o 08:15 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
ostatnio zauwazylem ze motyl nawet przez 2 rundy nie uzyje leczenia pomimo ze zarowno moj vd i sam motyl mamy ok 50%hp a pet ma dodatkowo krwawienie
moze warto bylo by troche go podkrecic w czestotliwosci uzywania leczenia? zakladalem ze motyl to bardziej support a ostatnio widze ze bardziej w dmg idzie, moze jakas wscieklizne dostal? :p |
13 Lip 2013, o 10:58 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |