![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zlecenie u Suloga - Miś Alpha
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Błąd dotyczy zabicia miśka ze zlecenia przez inne osoby.
Przed chwilą, wziąłem zlecenie i spytałem Wulgarfa czy nie pomógłby mi (wpierw mnie olał, ale wiadomość na priv zadziałała. ^^ ). Poszliśmy poszukać miska ale ich nie było. Wybiłem wszystkie 2, 1 i dalej nic. ^^ Poza tym ostatnim razem, gdy miałem ubić taką grupkę, miała ona czerwony znacznik. :] _________________ ![]() |
8 Lut 2011, o 23:42 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 21 Gru 2010, o 00:34 Posty: 287 Miejscowość: wrocław Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 23 razy ![]() |
Jak ja robiłem to zlecenie to wchodząc w zadania --> zlecenia miałem krzyżyk na mapie gdzie on jest może coś pominąłeś?
_________________ s1 ??? s2 SishiVD s3 Sishii s4 Sishi |
8 Lut 2011, o 23:44 |
![]() |
![]() |
|
Tez miałem krzyżyk, udałem się tam, stałem dokładnie na zaznaczonym punkcie.
Wziąłem zlecenie drugi raz i trafiło mi się znów to z Alphą, teraz misiek stoi an swoim miejscu. ^^ _________________ ![]() |
8 Lut 2011, o 23:45 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 21 Gru 2010, o 00:34 Posty: 287 Miejscowość: wrocław Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 23 razy ![]() |
a czy owy miś alpha jest tylko dla ciebie czy każdy może go zaatakować? może ktoś go ubił a gra zgłupiała?
8 Lut 2011, o 23:48 |
![]() |
![]() |
|
Zdaje mi się, że widoczny jest dla wszystkich, ale doz zabicia tylko prze zemnie.
![]() Ale co ja tam wiem. Dodam, że na szukanie ich, straciłem mnóstwo cennego czasu. ^^ _________________ ![]() Ostatnio edytowany przez Ersar, 8 Lut 2011, o 23:50, edytowano w sumie 1 raz |
8 Lut 2011, o 23:49 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
A takie pytanie techniczne czy nasza "trójka" jest widoczna dla innych graczy ? I mogą po prostu Nam ja sprzątnąć?:D
_________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
8 Lut 2011, o 23:50 |
![]() |
![]() |
|
![]() Wybaczcie za jakość, musiałem powiększyć, aby było dobrze widać. _________________ ![]() |
8 Lut 2011, o 23:57 |
![]() |
![]() |
|
to ja podejrzewam ze ktoś ci ubił ta trójkę i gra zgłupiała... tak jak pisałem wcześniej.
9 Lut 2011, o 00:06 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Halo... ejjj.... zezwoliłem na publikowanie mojego osobistego wizerunku ? !!
200 złota odszkodowania, natychmiast ! _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
9 Lut 2011, o 00:12 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 6 Cze 2010, o 12:14 Posty: 1907 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 89 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy ![]() |
@Ersar nie wiedziałem że to Twóje miski :/
Dzięki za zgłoszenie. _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
9 Lut 2011, o 00:27 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |