Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Propozycja pety
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 20 Cze 2013, o 14:28 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Ternek |
Według mnie jak walczy się z kimś i ktoś/coś cię zabije to pet powinien zaraz po twojej śmierci uciekać a nie walczyć ja walczyłem z krzyżakiem i mnie zabił a mój pet tam 2 rundy gra (to ten z misji władca marionetek) i go zabiło
|
20 Cze 2013, o 14:33 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Pety uciekają rundę po właścicielu (niezależnie czy zginie czy ucieknie). Jak możesz ocenić, ile rund minęło, skoro nie ma Cię w walce?
|
20 Cze 2013, o 15:29 |
|
|
wystarczy patrzeć jak hp spada można na podstawie tego wywnioskować czy mineła runda, czy nie, chyba że nikt nie trafi w peta
|
20 Cze 2013, o 15:50 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 20 Cze 2013, o 14:28 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Ternek |
ale powinno być że zaraz po śmierci pet wraca do właściciela bo np walczę z drużyną co ma 5 a mój kolega musi kończyć i mnie zabijają i jak pet ma sobie poradzić 1 rundę z takimi albo ktoś mnie atakuję i mnie zabija a potem peta
|
20 Cze 2013, o 16:35 |
|
Administrator
|
Jest to gra turowa, pet na początku każdej rundy decyduje, czy uciekać czy nie.
Nie jest możliwe, żeby uciekł zaraz po tym jak Cb zabiją, bo nie podejmuje wtedy decyzji. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
20 Cze 2013, o 16:55 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
W taki sposób to druidowi lub ryckowi nigdy pet nie zginął.
_________________ Postacie: KicinskY S5 Stworzony 15.06.2013r. Jeśli pomogłem?------> |
20 Cze 2013, o 21:29 |
|
Współpracownik Gnarla
|
no petów przerobiłem sporo juz... i wiem ze niekiedy wogole nie uciekaja z walki.....
najczesciej pantera czy tam tygrys ( to cos z czym najczesciej MO lataja) Mo lezy i kwiczy a ta cholera wciaz uparcie siedzi az zginie... no ale nie tylko.. a nieraz jest tak ze wyskoczy wczesniej niz ja sam... dlatego rozkminienie tego systemu jest nie do ogarniecia a inzraczej nie zdradza konkretnie jak pwty działaja... a nawiazujac do tematu , fajnie by było zeby uciekły odrazu po włascicielu, zaoszczedzilo by to sporo platyny , jednak wedłóg mnie tak jak jest jest ok.. |
21 Cze 2013, o 19:09 |
|
Walczący z drzewcami
|
Pet ZAWSZE ucieka gdy jego właściciel wyoutował z walki. No chyba że walka jest na fioletowym, lub coś blokuje jego ucieczkę, krzaki.
Ciekawi mnie jedna rzecz. Gdyby zabrać takiemu ogarowi PA (-13) to czy uciekłby z walki zakładając że nie ma z czego przydzielić PA na ucieczkę? |
21 Cze 2013, o 20:00 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Matilon napisał(a): Ciekawi mnie jedna rzecz. Gdyby zabrać takiemu ogarowi PA (-13) to czy uciekłby z walki zakładając że nie ma z czego przydzielić PA na ucieczkę? Myślę, że prawdopodobnie by nie uciekł. Wnioskuję to po tym, iż nierzadko gdy pet pierzcha z walki ogranicza swoją obronę lub całkowicie z niej rezygnuje, co poniekąd świadczy o transferze PA z defensywy do ucieczki @Edit Co do tematu. Nie zdarzyło mi się, by pet walczył do upadłego. Zawsze uciekał w kolejnej turze po mojej ucieczce/śmierci. _________________ Powyższy post wyraża opinię autora jedynie w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny! |
21 Cze 2013, o 21:38 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ja zawsze po dedzie ustawiam o 1 zero wiecej do ucieczki pet zapisuje i w 90 % zwiewa a w 10 % deda ( np z kotem raz mi 4 razy korek na 60 % nie wlaz i padłem to odrazu zero dałem do psa i zwiał innym razem na ichi ichi mi dał kilka plunięć + krytyka dałem 1 zero u psa to zdazył zwiać nwm czy by zwiał bez dodanie tego zera ale zawsze daje to zero :>
|
26 Cze 2013, o 19:43 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |