![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nie mogę się zalogować..
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Seq Czas: około 18 Opis: No cześć, mam problem taki, że gdy się chce zalogować na moją postać to nie wlogowuje mi się ona na server. Jak już się wczytało to jest cały czarny ekran.. Próbowałem czyścić ciastka (kilka razy) oraz zmienialem przeglądrke (też kilka razy) Mam nadzieje, że mi pomożecie ![]() ![]() _________________ Seq-66Druid ![]() |
21 Cze 2013, o 22:27 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 1 Maj 2013, o 13:10 Posty: 44 Miejscowość: Jasło Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: WitcherDr ![]() |
viewtopic.php?f=77&t=29402 przeczytaj sobie
_________________ Dr 93lvl (ciągle rośnie) |
22 Cze 2013, o 13:34 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 2 Lip 2011, o 12:48 Posty: 357 Podziękowano: 210 razy Otrzymanych podziękowań: 134 razy Nick w grze: Pyrqo Serwer: Tolnor ![]() |
Wyczyszczenie ciastek, oraz historii przeglądarki (ew zmiana przeglądarki) napewno pomoże;)
_________________ Lvl:132 Na |
22 Cze 2013, o 13:36 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Nic nie pomogło, spróbowałem też zrobić inne konto na innym serwie. To samo :/
Edit. Ok, już w porządku-wszystko działa ![]() _________________ Seq-66Druid ![]() |
22 Cze 2013, o 13:53 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 21 Cze 2013, o 15:34 Posty: 17 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: GerTolll Serwer: Tolnor ![]() |
Siemanko, co zrobiłeś? Mam to samo ;/
|
22 Cze 2013, o 22:25 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |