Strona 1 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Taki tam "pomysł"
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Jako, że gra ciągle się zmienia z postępem, można już wiele rzeczy robić nie posiadając gildii, pomyślałam tak, że może można było by postawić coś takiego jak "świątynia" gdzieś na którejś z map. Mianowicie chodzi mi o możliwość pobierania bufków osobom, nie tylko tym, które mają gildię. Powiedzmy, że każdy ładunek kosztował by nas ileś tam platek i oczywiście ograniczenia lvlowe, także by były. Wydaje mi się, że zapotrzebowanie na takie bufki było by duże. Oczywiście "pseudopomysł" jeszcze do opracowania dogłębniejszego
_________________ "Jak szczęśliwie żyliby niektórzy, gdyby o sprawy innych ludzi tak samo mało troszczyli się, jak o swoje własne...." Nasti-VD 127 Ostlor NastiiiV- Dru 50 Larkas http://scr.hu/0exu/mfv5r |
23 Cze 2013, o 19:22 |
|
Współpracownik Gnarla
|
yyyy bo co bo nie masz gildi i ci potrzebne bufy bo wszędzie padasz?
_________________ Judaasz-Dr 140lv Gildia: Stonehenge 20:12 Lamonja: pecha mieliśmy ,że na was trafiliśmy |
23 Cze 2013, o 19:25 |
|
Zabójca Tilsai
|
kilka platyn lub grube miliony złota i tysiące surowców na świątynie - ciekawe co ludzie by wybrali?
_________________ We are all the same, players in the game. |
23 Cze 2013, o 19:28 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
wiesz co można robić "dogłębnie" ?
jakby to weszło to by pojecie "GILDIA" straciło sens. _________________ Hyh
Spoiler:
Ostatnio edytowany przez Scythe, 23 Cze 2013, o 19:32, edytowano w sumie 1 raz |
23 Cze 2013, o 19:30 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Zmaza, jeśli masz zamiar pisać w taki sposób, to odpuść bo jakoś nic do tematu nie wnosisz
Ps. to nie karczma, w której możesz siać spam do woli. To samo do Ciebie Scy. _________________ "Jak szczęśliwie żyliby niektórzy, gdyby o sprawy innych ludzi tak samo mało troszczyli się, jak o swoje własne...." Nasti-VD 127 Ostlor NastiiiV- Dru 50 Larkas http://scr.hu/0exu/mfv5r |
23 Cze 2013, o 19:31 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Scythe napisał(a): wiesz co można robić "dogłębnie" ? Nie mów tak bo będziesz miał doczynienia z Inexem _________________ Judaasz-Dr 140lv Gildia: Stonehenge 20:12 Lamonja: pecha mieliśmy ,że na was trafiliśmy |
23 Cze 2013, o 19:32 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Eureka1987 napisał(a): Zmaza, jeśli masz zamiar pisać w taki sposób, to odpuść bo jakoś nic do tematu nie wnosisz Ps. to nie karczma, w której możesz siać spam do woli. To samo do Ciebie Scy. Aż chyba dam ci kufla za ten durny pomysł . _________________ Judaasz-Dr 140lv Gildia: Stonehenge 20:12 Lamonja: pecha mieliśmy ,że na was trafiliśmy |
23 Cze 2013, o 19:32 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Ja cie wezmę do własnej gildi i kij wszystkim w oko xd
_________________ NeMu Ostlor (Rycerz) 140lvl - ON Ostlor (Druid) 82lvl- ON |
23 Cze 2013, o 19:34 |
|
Walczący z drzewcami
|
pomysł słaby dlaczego
po 1 jak zauwazyłas mozna robic wiele rzeczy bez gildi pomysl ze ktos pomysli ( szlaq po co mam co tydzien dawac x surek i x zlota ) jak moze od wlasnej zachcianki placic malutko ... po 2 gildie będą nie potrzebne po 3 gildie nie będą powstawac ;/ btw dogłębnie mozna kupke robic;) _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
23 Cze 2013, o 19:34 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Zakrzew napisał(a): pomysł słaby dlaczego po 1 jak zauwazyłas mozna robic wiele rzeczy bez gildi pomysl ze ktos pomysli ( szlaq po co mam co tydzien dawac x surek i x zlota ) jak moze od wlasnej zachcianki placic malutko ... po 2 gildie będą nie potrzebne po 3 gildie nie będą powstawac ;/ btw dogłębnie mozna kupke robic;) No właśnie bez gildii można już prawie wszystko! Można posiadać podkokszone pety, czy się teleportować czy wiele, wiele innych rzeczy, ja nie mówię, że te bufki były by aż tak strasznie tanie.. Dlaczego też od razu mowa o tym, że gildie przestały by powstawać? Ktoś zakładając gildię nie myśli tylko o sobie.. Ale są też gracze, którzy powiedzmy wolą grę bez gildii albo zwyczajnie nie mają możliwości bycia w niej... _________________ "Jak szczęśliwie żyliby niektórzy, gdyby o sprawy innych ludzi tak samo mało troszczyli się, jak o swoje własne...." Nasti-VD 127 Ostlor NastiiiV- Dru 50 Larkas http://scr.hu/0exu/mfv5r |
23 Cze 2013, o 19:48 |
|
Strona 1 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 193 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |