![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zlecenie od Taisha
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 5 Cze 2013, o 19:21 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Pyzio Czas: Niedziela 23 czerwiec godz 22:48 Opis: Witam! Robię sobie zlecenie na "kaskę" Ubłem Zaimma http://scr.hu/0u7q/rhi8r Przyszedł czas na "Kolda Kaplana" szukam i szuka tam gdzie mam krzyżyk a tu grupki nie ma...Przeszukałem tez pobliskie jaskinie. Stalo się mi tak około 3x(Daty nie podam bo nie pamiętam) Przez co marnuję cenny czas swój i kolegów/koleżanek..:C |
23 Cze 2013, o 03:06 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 1 Maj 2013, o 13:10 Posty: 44 Miejscowość: Jasło Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: WitcherDr ![]() |
wydaje mi sie że źle szukałes. Napewno byłeś w Przedsionku tam jak są nietoperze i jest ten mostek?
_________________ Dr 93lvl (ciągle rośnie) |
23 Cze 2013, o 12:43 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 2 Lip 2011, o 12:48 Posty: 357 Podziękowano: 210 razy Otrzymanych podziękowań: 134 razy Nick w grze: Pyrqo Serwer: Tolnor ![]() |
Hmm ten "x" jest troszkę nie dokładny pod bluterami musisz na dół iść i potem w prawo dopiero na samym końcu będzie Twoja grupka:)
_________________ Lvl:132 Na |
23 Cze 2013, o 12:57 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 1 Maj 2013, o 13:10 Posty: 44 Miejscowość: Jasło Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: WitcherDr ![]() |
Podwójny napisał(a): Hmm ten "x" jest troszkę nie dokładny pod bluterami musisz na dół iść i potem w prawo dopiero na samym końcu będzie Twoja grupka:) ale on ma przecież zabić kolda w jaskini tam gdzie pisałem... _________________ Dr 93lvl (ciągle rośnie) |
23 Cze 2013, o 13:42 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 5 Cze 2013, o 19:21 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Tak bylem tam gdzie są nietoperze i mostek..
|
23 Cze 2013, o 15:43 |
![]() |
![]() |
|
a sprawdzałes tam troche dalej od mostku? bo tam tez sie respi a jesli tam tez nie było to to jest błąd
_________________ Dr 93lvl (ciągle rośnie) |
23 Cze 2013, o 15:45 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Byłem byłem
![]() |
23 Cze 2013, o 22:37 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 3 Sie 2012, o 18:19 Posty: 28 Miejscowość: Mazowsze :P Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Tiril ![]() |
Północna jaskinia - przedsionek. Jest to lokacja pod zrujnowaną wieżą, na wschód od Kolda Jorisa. Skoro nie znalazłeś od razu grupy trzeba było się przejść dokładnie po całym wschodnim terenie. Kapłan czasami nieźle się ukrywa, więc należy chodzić przy ścianie aż się znajdzie:P Skoro przedsionek, to pewnie schował się w kącie. Wiem, bo też nie raz musiałam się nieźle go naszukać.
_________________ Bu. Serwer 2, Piękna i sławna Druidka 107 - (u)rośnie i będzie koksem. Serwer 2, Piękna, dzielna Rycerka 69- z pomocą Zwyrol team rośnie duża i jest koksem . Nie ogarniam -> Bum |
24 Cze 2013, o 12:49 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 22 Sty 2011, o 16:08 Posty: 170 Miejscowość: Wrocław Podziękowano: 36 razy Otrzymanych podziękowań: 16 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Miałem tam podobnie, zabilem duntira w zielonej, przeteleportowalem sie i poszedlem do kolejnego X, stalem centralnie w miejscu gdzie bylo zaznaczone i nic, dopiero jak zrobilem kolejny etap to pojawila sie we wczesniejszym miejscu X dana grupka
_________________ 08.2010 START GRY SERWER 1 |
25 Cze 2013, o 12:52 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
SZELEST napisał(a): Miałem tam podobnie (..) przeteleportowalem sie (..) Wydaje mi się, że jeśli teleportujesz się na mapkę ze skrzynką to skrzynki brak, pewnie brak też mobków. Trzeba rozpocząć walkę i z niej uciec, wtedy pojawia się itemek. Pozostaje do ustalenia czy jeśli w trakcie wykonywania zlecenia korzysta się z teleportu to ten błąd też wyskoczy.. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
25 Cze 2013, o 13:08 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |