Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nagrody za osiągnięcia.
Nagrody za osiągnięcia.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam!
Mam pomysł odnośnie gry. Co powiecie na to, aby za zdobywane osiągnięcia gracze dostawaliby adekwatne nagrody? Na pewno zachęciłoby to graczy do częstszego chodzenia na bossy itp. Mi tego bardzo brakuje, ponieważ np. expię 5h na zamku, lvl up i historia się w kółko powtarza. Nie wiem jak wam, ale mi bardzo urozmaiciłoby to rozgrywkę. A co wy o tym sądzicie? PS: Pomysł częściowo podsunął mi Nafixdd. @edit: dodałem ankietę Ostatnio edytowany przez Vanror, 24 Cze 2013, o 19:45, edytowano w sumie 1 raz |
24 Cze 2013, o 19:39 |
|
Błądzący w Tunelach
|
O ile się nie mylę reforma osiągnięć jest już w planach.
|
24 Cze 2013, o 19:44 |
|
Walczący z drzewcami
|
polecam szukajke, bylo x razy. ale powiem że jestem na tak nawet
_________________ Pomoglem? kliknij Kufelek |
24 Cze 2013, o 20:33 |
|
Uczeń Simona
|
Ty,ty,ty co ty się mi tu moimi pomysłami posługujesz , nie no dobra teraz do rzeczy . Jak już się wezmą za te osiągnięcia i je zrobią to oby nie zapomnieli o zresetowaniu ich wszystkim graczom , bo gdyby było bez resetu, to taki gościu nie dostałby nagrody czy czegoś tam co ekipa wymyśli tak jak inni gracze za kolejne zdobywanie rang w osiągach i zostałby z niczym, zacząłby żalić sie na forum i tyle by było .
_________________ Moje postacie na s5: Ryc Samozuo 77 lvl (wciąż rośnie) Vd Horazon 24 lvl pod turki |
24 Cze 2013, o 20:36 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Temat przewijał się w różnych postaciach mnóstwo razy.
Zamykam. |
25 Cze 2013, o 13:43 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 54 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |