![]() |
Strona 3 z 4 |
[ 35 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zlecenie od Taisha-Zielona komnata nie do przejścia -->S1<--
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 27 Gru 2011, o 13:01 Posty: 17 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: bukaa ![]() |
Popieram chwilowy restart serwera powinien rozwiązać problem.
Umieszczenie Npc " Przewoźnika" w Zielonej Komnacie też byłoby dobrym pomysłem, w pewnym stopniu wyrównałyby się szanse z graczami którzy należą do gildii . |
|
26 Cze 2013, o 18:39 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 26 Cze 2013, o 19:13 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: DzikiKisiel ![]() |
Popieram ! obniżcie ilość mobów przed zieloną bo te zlecenia powoli nie mają sensu :p
_________________ DzIkI KiSiEl VD 80+ STOP ISLAMIZACJI EUROPY |
|
26 Cze 2013, o 19:43 |
![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
To może jeszcze chcesz przewoźnika to każdej instacji gdzie są moby???
Widocznie 300-400k Chcesz dostać za nic z tego co piszesz... zlecenie jest po to by sie pomęczyć troche. _________________ 100 lvl wbity ![]() ![]() |
|
26 Cze 2013, o 19:56 |
![]() |
|
![]() |
||
Wrakus napisał(a): To może jeszcze chcesz przewoźnika to każdej instacji gdzie są moby??? Widocznie 300-400k Chcesz dostać za nic z tego co piszesz... zlecenie jest po to by sie pomęczyć troche. tak,pomęczyć się,ale musi byc wykonalne... _________________ Nowikov 85 lvl barba na S1(aktualnie nie grający) Oswoiłeś mnie więc jesteś za mnie odpowiedzialny.Tylko serce widzi prawdziwe. |
|
26 Cze 2013, o 20:00 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 26 Cze 2013, o 19:31 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
jest wykonalne jesli masz ekipe albo ogar dr a w ostatecznosci mozesz porwac sie na deda
![]() |
|
26 Cze 2013, o 20:10 |
![]() |
|
![]() |
||
Mariosik napisał(a): jest wykonalne jesli masz ekipe albo ogar dr a w ostatecznosci mozesz porwac sie na deda ![]() ...przeczytaj jeszcze raz temat główny,nie chodzi mi o wyjscie ani o teleport!chodzi o doojscie tam nie wyjscie! _________________ Nowikov 85 lvl barba na S1(aktualnie nie grający) Oswoiłeś mnie więc jesteś za mnie odpowiedzialny.Tylko serce widzi prawdziwe. |
|
26 Cze 2013, o 20:40 |
![]() |
|
![]() |
||
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 2 Lip 2011, o 12:48 Posty: 357 Podziękowano: 210 razy Otrzymanych podziękowań: 134 razy Nick w grze: Pyrqo Serwer: Tolnor ![]() |
Po 1 to nie ten dzial, wrzuc to do pomysly i propozycje Rzuf;P
Po 2 Moby byly tam zawsze tylko nikt tam nie zagladal Po 3 zamiast estartu ktory nic nie da wystarczy: a) Zmniejszenie czasu respu mobow b) dodanie przewoznikowi teleportu za imperialy na/z tego miejsca c) zmienienie etapu na inna mapke i tutaj sugerowalbym: - Nora Dveirow - chatka u Lesgara - szalas _________________ Lvl:132 Na |
|
26 Cze 2013, o 21:36 |
![]() |
|
![]() |
||
Podwójny napisał(a): Po 1 to nie ten dzial, wrzuc to do pomysly i propozycje Rzuf;P Po 2 Moby byly tam zawsze tylko nikt tam nie zagladal Po 3 zamiast estartu ktory nic nie da wystarczy: a) Zmniejszenie czasu respu mobow b) dodanie przewoznikowi teleportu za imperialy na/z tego miejsca c) zmienienie etapu na inna mapke i tutaj sugerowalbym: - Nora Dveirow - chatka u Lesgara - szalas po 1 na ten dził mnie nakierował członek Ekipy po 2 owszem-moby były tam od zawsze,nikt tam nigdy nie zaglądał,ale od czasu jak było tam zlecenie od Taisha lludzie tam często chodzą.Chodzi o to,ze po ostatnim restarcie ułożyły się baardzo niefortunnie.Wiem,ze jest oich taka sama ilość,ale są porozżucane po okolicach a teraz się znaczna ilość skupiła na jednej dróżce,co jest wielkim utrudnieniem. po 3 estart może coś dać,bo po estarcie zmienią mobki swoje położenie,ale odpowiedzi a)podoba mi się b)zawsze to jakiś pomysł,ale to jest zlecenie na kase,przez imperiałły trza kupować plate a plate dużo osób kupuje za złoto-mniej efektywne zlecenie. c)bardzo mądry pomysł,podoba mi się A tak w ogóle problem dotyczy S1 dlatego,kolego może Ci się wydawać,ze u was jest wszystko ok,ale dzięki za poświęcenie czasu w napisaniu posta ![]() _________________ Nowikov 85 lvl barba na S1(aktualnie nie grający) Oswoiłeś mnie więc jesteś za mnie odpowiedzialny.Tylko serce widzi prawdziwe. |
|
26 Cze 2013, o 22:11 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 5 Cze 2013, o 19:21 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Dziś robiłem i nie zdążyłem bo taki tam resp -.-
|
|
26 Cze 2013, o 22:19 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Zgadzam sie z reszta, ja na 109 lvl mam nieraz z tym problem a co dopiero 55lvl ktory zbiera na eq.
|
|
26 Cze 2013, o 22:22 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 3 z 4 |
[ 35 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |