![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Sugestia założenia s6.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 30 Mar 2013, o 16:27 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Witam szanowni gracze, GM*owie oraz założyciele owej gry.
Wzracam się z oprzejmą prośbą o założenie s6. Dlaczego? - Na każdym z s- wieje nudą , każdy *topki* graczy na s- ma 100+. Więc ja -potencjalny gracz jak wchodzę na s5 i patrze każdy już ma wykokszone eq, niemam z kim chodzić na naprzyklad ichi,krzyża itp.. Bo każdy ma już spore lv .. Oraz jeśli włożycie troche kasy bo nie posiadam informacji ile kosztuje utrzymanie hostingu/serwera to spooro ludzi założy sobie konta na s6, ci właśnie którzy nie mają 70+ bo ci zostaną ale tych do 70 lv jest mnóstwo.. Więc jak załozą już sobie owe konta to będą pakować kase w złote premium itp, więc kasa się wam wzróci i nawet przybędzie .. Kto jest za? Wyrażajcie swoje opinie na ten temat pod tym .. Pozdrawiam Heartbreake z s3. |
30 Cze 2013, o 11:14 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 30 Mar 2013, o 21:41 Posty: 26 Podziękowano: 17 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Kajero ![]() |
Ja myśle ze raczej by na sam poczatek gry nie kupowali kont premium ale nowy serw? zawsze spoko:D
_________________ Maluzo-S3 ON |
30 Cze 2013, o 11:16 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Słuchaj nabil większy lvl to będą cie brali na lepsze bossy. ( Uważam, że zrobienie teraz s6 jest bez sęsu ) Po:
1. Dopiero s5 powstał. 2. Nabij se większy lvl. 3. s6 teraz nie jest potrzebny. Pozdrawiam: Walkors gracz s3 vd 58 lvl dalej rośnie |
30 Cze 2013, o 11:20 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Było już omawiane setki razy, twórcy planują wprowadzić nowy server wraz z nowym silnikiem gry.
|
30 Cze 2013, o 11:22 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Po co zakładać s6 skoro na pozostałych serwach wieje nudą?
Skoro nie umiesz nadgonic lvla na s3 to możesz sobie odpuścić na nowym serwie gre... Ja na s5 w 4-5 dni wbilem 33 lvl, kiedy moją pierwsza postać expilem przez 6 miechow po pół godziny tylko w soboty/piątki i to nie zawsze Potem sobie odpuscilem z s5, bo gracze mieli już 40-50 lvle |
30 Cze 2013, o 11:22 |
|
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 30 Mar 2013, o 16:27 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
s5 powstał prawie rok temu..
|
30 Cze 2013, o 11:23 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Około pół roku temu a nie rok....
|
30 Cze 2013, o 11:25 |
|
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 4 Sie 2012, o 18:43 Posty: 18 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: Thorges ![]() |
Kiszniak napisał(a): s5 powstał prawie rok temu.. ... i pokazał jak szybko zapaleńcy potrafią zdobywać poziomy : ) Założenie serwera musi się opłacać twórcom, ot co. _________________ Powyższy post wyraża opinię autora jedynie w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny! |
30 Cze 2013, o 11:30 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Orali caly czas na zlotych premkach na s6 tez beda wiec biznes sie kreci..
Sry ale lag i x2 napisalem posta :/ To zgłaszaj do usunięcia, a nie piszesz kolejny, połączyłem i duplikaty wykasowałem - rzuff |
30 Cze 2013, o 11:31 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Zbyt dużo serverów, na których jest zbyt mało nowych graczy w końcu rozłoży grę całkowicie. Na każdy przypadnie zbyt mało nowych graczy, więc hlv zanudzą się we własnym gronie. A s5 ma niewiele ponad pół roku - został założony 12.12.12.
|
30 Cze 2013, o 11:33 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |