Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pvp
Pvp
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam, wpadłem na pewien pomysł, dotyczący pvp, a dokładniej mówiąc komendy ,, /t ''. Czasami jest dość wkurzające to, że znika i trzeba ją non stop na nowo wpisywać, tak więc pomyślałem, że lepsza by była, gdyby nie znikała lub była komenda włączająca ją i wyłączająca.
1.Pomysł 1 : Pomysł ten polega na tym, aby komenda nie znikała po wpisaniu czegoś za jej pomocą. 2. Pomysł 2 : Pomysł polegał by na dodaniu komendy na chacie podczas walki /ton oraz /toff. Gdyby postać wpisała /ton aktywowało by się pisanie poprzez /t i gdyby postać wpisała cokolwiek bez komendy /t i tak pisało by to na zielono. Gdyby napisała /toff wszystko wróciło by do stanu poprzedniego. _________________ Pozdrawiam cieplutko. Ostatnio edytowany przez Lekarz zawodowiec, 1 Lip 2013, o 12:37, edytowano w sumie 1 raz |
1 Lip 2013, o 12:25 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Pomysł 1 w miarę ale 2 jest bardziej uciążliwy od wpisywania.
_________________ Gram już tylko vd i mi z tym dobrze Chętnie biorę udział w sesji fabularnej |
1 Lip 2013, o 12:26 |
|
|
Myślę, że trochę źle zrozumiałeś drugi pomysł. Gdybyś wpisał komendę /ton to trwała by ona do jej wyłączenia (tj. wpisanie /toff). Mógłbyś wtedy pisać do woli a wszystko co napiszesz było by na zielono bez wpisywania żadnych komend
_________________ Pozdrawiam cieplutko. |
1 Lip 2013, o 12:32 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Lekarz zawodowiec napisał(a): Myślę, że trochę źle zrozumiałeś drugi pomysł. Gdybyś wpisał komendę /ton to trwała by ona do jej wyłączenia (tj. wpisanie /toff). Mógłbyś wtedy pisać do woli a wszystko co napiszesz było by na zielono bez wpisywania żadnych komend Myślę, że dobrze zrozumiałem . Miałoby to sens tylko gdyby działało przez kilka walk, ale jeśli tak to ok . Nie umieściłeś w ankiecie odpowiedzi oba pomysły dobre. _________________ Gram już tylko vd i mi z tym dobrze Chętnie biorę udział w sesji fabularnej |
1 Lip 2013, o 12:36 |
|
|
Ok, już dodane głosować od nowa !
No i oczywiście, że działało by poprzez kilka walk Ps. Za każdy oddany głos dzięki _________________ Pozdrawiam cieplutko. |
1 Lip 2013, o 12:38 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Zatem głosuję na obydwa, ale któryś będzie trzeba wybrać
_________________ Gram już tylko vd i mi z tym dobrze Chętnie biorę udział w sesji fabularnej |
1 Lip 2013, o 12:43 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
w pomyśle 1 mam rozumieć że jak jej użyję to już nie znika? a jak będzie się chciało napisać coś normalnie?
_________________ http://scr.hu/0gf6/kgr2i |
1 Lip 2013, o 13:11 |
|
|
Gdy ktoś będzie chciał napisać normalnie po prostu kasuję komendę i pisze. Nie znika w tym sensie, że jak napiszesz coś raz to będzie napisana dalej, z tym że będzie ja można po prosu wymazać
Mówiąc najprościej będzie działać tak jak w trakcie pisania do znajomych. _________________ Pozdrawiam cieplutko. Ostatnio edytowany przez Lekarz zawodowiec, 1 Lip 2013, o 13:14, edytowano w sumie 1 raz |
1 Lip 2013, o 13:12 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
To w takim razie 1 wygodniejszy
_________________ http://scr.hu/0gf6/kgr2i |
1 Lip 2013, o 13:13 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Oba pomysły są dobre lecz jestem za pierwszym gdyż wymaga mniej pisania
_________________ |
1 Lip 2013, o 14:13 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 184 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |