Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
boos dla 5 lvli
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 7 Cze 2013, o 21:57 Posty: 15 Miejscowość: Insta Ichiego Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: DargsSapper |
Wiec tak grałem se wczoraj shedem i se pomyślałem że se spróbuje pograć dr.
Expiłem na goblinach z gośćmi i tu takie piękne miejsce na boska . Wymyśliłem zleconko na bosa od Romana zaczyna się tak.. R-ROMAN J - JA J: dasz zarobić R:a nie chce mi się po kartofle latać to przynieś mi kilka. J:już pędzę J:mam prosz.. R:dzieki tu masz wynagrodzenie [roman wręcza ci 50 gold],a wiesz myślałem se właśnie że beatowi memu co mieszka tu ma prawo ukradł ktoś smarkacza J: [Dalej] R: był taki mały aż żal mi się go zrobiło,myślałem długo i myślę że to gobliny nie maja co żreć,od kod kościotrupy po ziemi łażą to boją się pewnie szukać jakiś szczątków mięsa. J:Co mi do tego.. R:a byś poleciał i powęszył w jaskini na północ co goblinów w niej pełno. Przyprowadził byś mi dzieciaka albo co żywe co tam z naszej wioski i wyszło by że ze mnie bohater jak sam dzieci z jaskini wyprowadziłem,ta tak by gadali,tak J:wiec lecę Painter ze mnie żaden wiec skorzystałem z edytora map pewnej minigierki http://scr.hu/16vj/rkpuv http://scr.hu/16vj/kjwap http://scr.hu/16vj/xvpf3 .a tu umiejętności przywudcy goblinów. cios orężem rozkaz przywołanie goblinów .miał by 150hp .150 many .100kondy .umiejętności dziecięcego kata -- wygląd jak u goblina wojownika cios orężem wściekłość rzut kamieniem .200 hp .50 many .200 kondy a co do licza to możecie go odpuścić ale bosek by był fajny. dostawiam ekipie _________________ "Napisz więc to,co widziałeś,i to co jest,co potem musi się stać"* * Apokalipsa św.Jana 1,19. |
1 Lip 2013, o 15:42 |
|
Walczący z drzewcami
|
Nie opłaca się robić bossów na tak niskie poziomy.
|
1 Lip 2013, o 15:43 |
|
Rejestracja: 7 Cze 2013, o 21:57 Posty: 15 Miejscowość: Insta Ichiego Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: DargsSapper |
lvl można było by podwyższyć bosowi i stworzyć mocniejsze gobliny tak aby se 20lvle chodziły
_________________ "Napisz więc to,co widziałeś,i to co jest,co potem musi się stać"* * Apokalipsa św.Jana 1,19. |
1 Lip 2013, o 15:51 |
|
Uczeń Simona
|
Też nad tym myślałem żeby tam jakiegoś bossa wcisnąć, bo świetne miejsce ta "dziura"
Popraw błędy jest ich pełno, i to "se" aż się patrzeć nie chce. _________________ Druid 45 rośnie |
1 Lip 2013, o 15:54 |
|
Poza tym to nie musiał by być boos tylko coś takiego jak kwiatek
_________________ "Napisz więc to,co widziałeś,i to co jest,co potem musi się stać"* * Apokalipsa św.Jana 1,19. |
1 Lip 2013, o 15:56 |
|
Uczeń Simona
|
Amorfa to kwiatek (w sumie to korzeń ale korzeń też roślina )
_________________ Druid 45 rośnie |
1 Lip 2013, o 15:57 |
|
|
Nie potrzeba nowych poysłów na bosy, więc dyskusje możecie sobie odpuścić...
viewtopic.php?f=121&t=18511 <--- tutaj macie potwierdzenie.... |
1 Lip 2013, o 15:59 |
|
spox
1 Lip 2013, o 16:07 |
|
Administrator
|
Ładnie przerysowałeś mapkę i to by było na tyle.
Ekipa nie potrzebuje nowych pomysłów na bosy, temat zamykam. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
1 Lip 2013, o 16:14 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 171 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |