![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Set czy rary?
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Serwer: S4
Nazwa postaci: Zivva Czas: Opis: Mam pytanie: Jeśli mam cały set Reffa to czy opłaca mi się kupować Brunnle i Bartaur? |
|
5 Lip 2013, o 09:02 |
![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 15 Mar 2013, o 14:28 Posty: 36 Miejscowość: Kamenak Podziękowano: 25 razy Otrzymanych podziękowań: 36 razy ![]() |
Wtedy bartaura nie kupuj. Dopiero na 34 lvl ewentualnie zmien łeb na Ishelm, i wtedy będziesz miał te 40% bonusu jeszcze. Potem gnaty na Brunnle (Chociaż lepiej zbroja piniari + Broń piniari) to zostaną ci kulosy które mają przydatną odp na ogień.
![]() _________________ Deesh - brb s3, lvl 85 Turniejowe: Vodoxus, Deesha, Rycóch, DeeshAlfa, Desik. |
|
5 Lip 2013, o 09:23 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 20 Lut 2012, o 16:37 Posty: 71 Podziękowano: 10 razy Otrzymanych podziękowań: 5 razy Nick w grze: SueSide ![]() |
Bartaur się nie opłaca, natomiast brunnle możesz kupić, później zamieniasz na zbroję pinari i miecz pinari.
_________________ Druid 45 rośnie ![]() |
|
5 Lip 2013, o 13:09 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Legalizer napisał(a): Bartaur się nie opłaca, natomiast brunnle możesz kupić, później zamieniasz na zbroję pinari i miecz pinari. Albo brunnle, albo od razu orcza, po co kupować brunnle, skoro zaraz na wymianę? |
|
5 Lip 2013, o 13:15 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |