Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomysł dotyczący potów.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Mój pomysł dotyczy potów. Nieraz miałem tak, że na np. Modliszce, czy Valdarogu zdążyłem łyknąć 1 pota na krzyż. Mogłaby być taka opcja, żeby jednym kliknięciem postać automatycznie brała tyle miksturek, by zapełnić wszystkie paski. Działałaby tylko jeśli mamy wystarczająco potów.
Nie byłoby to zastąpieniem obecnego systemu, jedynie dodatkową opcją. _________________ Gram już tylko vd i mi z tym dobrze Chętnie biorę udział w sesji fabularnej |
8 Lip 2013, o 11:16 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Moim zdaniem to bardzo dobry pomysł, roboty dla adminów na zaledwie kilka godzin, a bardzo ułatwiłoby to grę.
|
8 Lip 2013, o 11:22 |
|
Administrator
|
Nie przejdzie, gra w zamierzeniach ma elementy zręcznościowe, potanie to jeden z nich.
Nie wszystko, co ułatwia gr,ę będzie wprowadzane. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
8 Lip 2013, o 11:37 |
|
Walczący z drzewcami
|
Taki pomysł już był wałkowany 32006346 razy o ile nie 2x więcej. Szukajka nie gryzie, naprawdę...
_________________ Lvl:132 Na |
8 Lip 2013, o 13:32 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Skoro chcesz ,aby potało do końca to nie będzie Ci szkoda ,gdy zostałoby np. 1hp do uzupełnienia? Potanie jest dobre i lepiej z tym nic nie kombinować.
_________________ Kropka Kropka Kreska :) Carmui (s5) Teeko(Turniejowiec s5) |
9 Lip 2013, o 08:55 |
|
Chodząca legenda
|
rzuff napisał(a): Nie przejdzie, gra w zamierzeniach ma elementy zręcznościowe, potanie to jeden z nich. Nie wszystko, co ułatwia gr,ę będzie wprowadzane. Podwójny napisał(a): Taki pomysł już był wałkowany 32006346 razy o ile nie 2x więcej. Szukajka nie gryzie, naprawdę... Tym pozytywnym akcentem zamykamy temat. _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
9 Lip 2013, o 08:57 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 52 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |