![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Konował
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Rooksana Czas: Opis: Witam Was bardzo serdecznie haha no może nie aż tak... Od jakiegoś czasu mam problem z petem gdyż kiedy atakuje coś z kimś to pet leczy osobę trzecią kiedy ona ma pełne hp a sam powinien się leczyć... Kiedy atakuje coś tylko z petem to takie sytuacje się nie zdarzają. |
5 Lip 2013, o 18:45 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 5 Lis 2012, o 12:09 Posty: 119 Miejscowość: Demother Podziękowano: 29 razy Otrzymanych podziękowań: 27 razy Nick w grze: Gondolf ![]() |
Chyba podobny problem był niedawno z motylkiem.
_________________ Gram już tylko vd i mi z tym dobrze ![]() Chętnie biorę udział w sesji fabularnej |
5 Lip 2013, o 20:22 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Pety nie mają zbyt wysokiego poziomu inteligencji. Takie zachowanie jest ok. Sprawdziłem u mobów i w strategiach jest wszystko bez zmian.
_________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
7 Lip 2013, o 21:46 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 24 Maj 2012, o 20:40 Posty: 129 Miejscowość: Bydgoszcz Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy ![]() |
Willy napisał(a): (...) Takie zachowanie jest ok. (...) Czy tylko dla mnie ten komentarz wydaje się groteskowo i krótkowzrocznie bezsensowny? Takie błędy stanowczo nie są ok... wyobraziłem sobie siebie gdybym zobaczył mojego motyla leczącego kogoś z pełnym życiem gdy on lub ja bylibyśmy blisko zgonu... no białej gorączki i piany na ustach chyba bym dostał... zwłaszcza że konował jest kupowany za ciężkie imperiały... Wydajesz kasę a dostajesz bubel xD _________________ "To nie bug. Tak ma być..." "Procenty działają" Pety dopracowane Podklasy zrobione |
9 Lip 2013, o 21:23 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |