Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
nowy specyfik ''Doubler''
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Nie wiem czy to się przyjmie ale mam pomysł na specyfik ''Doubler''
działa on tak: dajemy do okna ulepszeń i wyskakują nam 2 okna u góry kładziemy tam np. x2 strupangi ulepszamy i mamy strupang o podwójnych właściwościach. ale jednak specyfik kosztował będzie duuuużo platy. Co wy na to? _________________ Żyj chwilą, nie przejmuj się tym co będzie... VOODOO 22lv S4 Pomogłem? daj KUFELEK Stare konto na forum: Betars |
12 Lip 2013, o 13:33 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Hmm dasz tam 2x sługę jesteś dr i nikt ciebie nie będzie bo masz ogromne resy. Tak samo z garnkiem i innymi silnymi przedmiotami. Nie przejdzie
_________________ IImiejsce-jedyny 29lvl, który dobił 800powera http://scr.hu/2s0/ullr3 Koniec gry 2017.04.19 |
12 Lip 2013, o 13:49 |
|
Walczący z drzewcami
|
Nie przejdzie, takie przedmioty by za bardzo koksiły. A co z psycho, a nawet z epikami? Właściwości też się dubluja?
|
12 Lip 2013, o 14:09 |
|
Chodząca legenda
|
"Takie rzeczy tylko w Erze"
Nie ma opcji. Zamykam _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
12 Lip 2013, o 14:29 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 171 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |