![]() |
Strona 4 z 5 |
[ 45 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Piena i jego znajomości + ewentualne ich wykorzystanie.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla
![]() |
Piena gdybyś schodził do mojego poziomu pisał byś dość przyzwoicie, możesz zapytać kogokolwiek nawet spoza moich znajomych (nie mówię o wrogach), ale ortografii to mi nie zarzucisz
![]() Poza tym widać, że jesteś człowiekiem rozpieszczonym przez pieniądze kiedy leciała jakaś uwaga w twoją stronę odpowiedź wyglądała "stać mnie to tak robię". Skończcie swoje wywody, zaraz zaczniecie sobie sami dawać podziękowania (o ile jest taka możliwość). |
|
14 Lip 2013, o 21:10 |
![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Hahaha koleś, nigdy bym czegoś takiego nie napisał bo przeczytałem więcej książek niż Ty z Twoją rodziną. I na to zacytuję Ci to:
Cielu napisał(a): Baloczi, tym kopiuj>wklej nic nie udowodnisz zawsze mogłeś sam sobie to ot tak napisać. _________________ PantuptuśV - Rycerz 77 i stoi S1 (LoL,BF4 i te sprawy...) |
|
14 Lip 2013, o 21:11 |
![]() |
|
![]() |
||
Współpracownik Gnarla
![]() |
Cielu napisał(a): gdy byłam młoda. A Przecież Ty masz 13 lat ponoć ? Ja już czegoś w końcu nie rozumiem. |
|
14 Lip 2013, o 21:12 |
![]() |
|
![]() |
||
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 4 Mar 2013, o 20:37 Posty: 235 Miejscowość: Tarnów Podziękowano: 37 razy Otrzymanych podziękowań: 55 razy Nick w grze: Rzaba ![]() |
ja tylko powiem ze mam postac na s1 mo 36 lvl
![]() ![]() co do zebrania czy to wasza sprawa ?? ja na przyklad wyzebralem braski i co z tego ? uniza mi to ? nie bo bylem na tyle nobem ze nie wiedzialem co to halit ja nie rozumiem osobiscie wydalem na tę gre 7 zloty czego zaluje bo moglem dac na piwo i powiem to prosto z mostu ja pracuje i dla mnie 7 zloty ... wiec jezeli dla "cielu" 7 zloty to duzo i ją popieram dlaczego ? po 1 to dziewczyna pewnie woli sobie kupic perfum lub "sexi" wdzianko niz dawac na gre i ją popieram w 100 % do tego ze ma 13 lat to zaleta dlaczego ? bo moze sobie grac do woli zazdroszcze po raz 2 ... odczepcie sie od niej wkoncu bo udajecie takich a mamusia wam robi kanapeczke z nutella ![]() _________________ MO 36 ![]() ![]() Vocare Ad Regnum |
|
14 Lip 2013, o 21:12 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Unki, ale Piena raczej nie napisał godziny i twojego nicku więc to nie było kopiuj>wklej.
![]() Baloczi, jeśli już coś mówisz o ortografii i innych duperelach to wiedz, że kropkę stawia się zaraz po zakończeniu zdania, a nie po emotce. Zakrzew napisał(a): ja tylko powiem ze mam postac na s1 mo 36 lvl ![]() ![]() co do zebrania czy to wasza sprawa ?? ja na przyklad wyzebralem braski i co z tego ? uniza mi to ? nie bo bylem na tyle nobem ze nie wiedzialem co to halit ja nie rozumiem osobiscie wydalem na tę gre 7 zloty czego zaluje bo moglem dac na piwo i powiem to prosto z mostu ja pracuje i dla mnie 7 zloty ... wiec jezeli dla "cielu" 7 zloty to duzo i ją popieram dlaczego ? po 1 to dziewczyna pewnie woli sobie kupic perfum lub "sexi" wdzianko niz dawac na gre i ją popieram w 100 % do tego ze ma 13 lat to zaleta dlaczego ? bo moze sobie grac do woli zazdroszcze po raz 2 ... odczepcie sie od niej wkoncu bo udajecie takich a mamusia wam robi kanapeczke z nutella ![]() Dzięki Zak, ale Unki jest taki zbyt wpatrzony w siebie tyle Ci też powiem. Dla niego liczy się jedynie hmm... FEJM, że tak powiem. Unki, chyba nie znasz zasad internetu i chowasz to wszystko by tylko twoja mama się o tym nie dowiedziała. Dalej, pokaż jej to jak odnosisz się do ludzi. Ostatnio edytowany przez Cielu, 14 Lip 2013, o 21:22, edytowano w sumie 1 raz |
|
14 Lip 2013, o 21:15 |
|
|
![]() |
||
Rejestracja: 20 Mar 2012, o 18:36 Posty: 18 Miejscowość: Lyon Podziękowano: 32 razy Otrzymanych podziękowań: 15 razy Nick w grze: FirstToFight ![]() |
Zakrzew napisał(a): ja tylko powiem ze mam postac na s1 mo 36 lvl ![]() ![]() co do zebrania czy to wasza sprawa ?? ja na przyklad wyzebralem braski i co z tego ? uniza mi to ? nie bo bylem na tyle nobem ze nie wiedzialem co to halit ja nie rozumiem osobiscie wydalem na tę gre 7 zloty czego zaluje bo moglem dac na piwo i powiem to prosto z mostu ja pracuje i dla mnie 7 zloty ... wiec jezeli dla "cielu" 7 zloty to duzo i ją popieram dlaczego ? po 1 to dziewczyna pewnie woli sobie kupic perfum lub "sexi" wdzianko niz dawac na gre i ją popieram w 100 % do tego ze ma 13 lat to zaleta dlaczego ? bo moze sobie grac do woli zazdroszcze po raz 2 ... odczepcie sie od niej wkoncu bo udajecie takich a mamusia wam robi kanapeczke z nutella ![]() popieram w zupelnosci i proponuje zostawmy w tym temacie unkiego i balocziego nie maja chlopcy gdzie tu im dali prawo _________________ FirstToFight |
|
14 Lip 2013, o 21:17 |
![]() |
|
![]() |
||
Współpracownik Gnarla
![]() |
Cielu napisał(a): Unki, ale Piena raczej nie napisał godziny i twojego nicku więc to nie było kopiuj>wklej. ![]() Baloczi, jeśli już coś mówisz o ortografii i innych duperelach to wiedz, że kropkę stawia się zaraz po zakończeniu zdania, a nie po emotce. Cielu jeśli wiesz co to jest ortografia to zaskoczę cię. Stawianie kropek należy do interpunkcji a nie ortografii, ale skoro jesteś taka obeznana to czemu o tym nie wiesz ? @Down- Bronisz ich bo co ? Zobaczyłeś ich kilka słów na forum, a nie wiesz co na codzien reprezentują na S1. Zapraszam pograj, poznasz opinię o nich. Ostatnio edytowany przez baloczi, 14 Lip 2013, o 21:23, edytowano w sumie 1 raz |
|
14 Lip 2013, o 21:18 |
![]() |
|
![]() |
||
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 4 Mar 2013, o 20:37 Posty: 235 Miejscowość: Tarnów Podziękowano: 37 razy Otrzymanych podziękowań: 55 razy Nick w grze: Rzaba ![]() |
baloczi napisał(a): Piena gdybyś schodził do mojego poziomu pisał byś dość przyzwoicie, możesz zapytać kogokolwiek nawet spoza moich znajomych (nie mówię o wrogach), ale ortografii to mi nie zarzucisz ![]() Poza tym widać, że jesteś człowiekiem rozpieszczonym przez pieniądze kiedy leciała jakaś uwaga w twoją stronę odpowiedź wyglądała "stać mnie to tak robię". Skończcie swoje wywody, zaraz zaczniecie sobie sami dawać podziękowania (o ile jest taka możliwość). przepraszam ale cie nie rozumiem czemu ją/jego obrazasz mówiąc rozpieszczonym przez pieniądze wystarczy ze ktos dropnie dobrego rara opchnie i go stac wiec zwazaj na slowa ... up ma prawo nie wiedziec nie wiem czy w podbazie uczą tego więc jeszcze raz powiem nie wiesz to sie utkaj ![]() _________________ MO 36 ![]() ![]() Vocare Ad Regnum |
|
14 Lip 2013, o 21:19 |
![]() |
|
![]() |
||
Rejestracja: 20 Mar 2012, o 18:36 Posty: 18 Miejscowość: Lyon Podziękowano: 32 razy Otrzymanych podziękowań: 15 razy Nick w grze: FirstToFight ![]() |
Zakrzew napisał(a): baloczi napisał(a): Piena gdybyś schodził do mojego poziomu pisał byś dość przyzwoicie, możesz zapytać kogokolwiek nawet spoza moich znajomych (nie mówię o wrogach), ale ortografii to mi nie zarzucisz ![]() Poza tym widać, że jesteś człowiekiem rozpieszczonym przez pieniądze kiedy leciała jakaś uwaga w twoją stronę odpowiedź wyglądała "stać mnie to tak robię". Skończcie swoje wywody, zaraz zaczniecie sobie sami dawać podziękowania (o ile jest taka możliwość). przepraszam ale cie nie rozumiem czemu ją/jego obrazasz mówiąc rozpieszczonym przez pieniądze wystarczy ze ktos dropnie dobrego rara opchnie i go stac wiec zwazaj na slowa ... zakrzew bo im sciska z zazdrosci conieco bo stac mnie na kupno 2 epikow oraz wiekszosci eqw nu nie mowie juz o poziomie ulepszen barb 93 od 62 z epikiem pelnym eqw nu poza setem sheed 85lvl z epikiem od 70+ eqw nu mo z eqw nu poza setem i to jest ten bol bo ja jesli daje oferte to wyglada jak ta tu i nie moga zajarzyc tematu a to co pisza to pisza tylko i wylacznie z ZAZDROSCI tu zamieszczam oferte viewtopic.php?f=60&t=29750 ps zapomnialem dodac ze wiekszosc twierdzi ze wydaje wlasna kase wiec mowie ze nie, a chociazby nawet to tylko i wylacznie moja sprawa co robie z zarobionymi pieniedzmi _________________ FirstToFight Ostatnio edytowany przez piena, 14 Lip 2013, o 21:26, edytowano w sumie 1 raz |
|
14 Lip 2013, o 21:24 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
baloczi napisał(a): Cielu napisał(a): Unki, ale Piena raczej nie napisał godziny i twojego nicku więc to nie było kopiuj>wklej. ![]() Baloczi, jeśli już coś mówisz o ortografii i innych duperelach to wiedz, że kropkę stawia się zaraz po zakończeniu zdania, a nie po emotce. Cielu jeśli wiesz co to jest ortografia to zaskoczę cię. Stawianie kropek należy do interpunkcji a nie ortografii, ale skoro jesteś taka obeznana to czemu o tym nie wiesz ? Baloczi przeczytaj jeszcze raz - znaki interpunkcyjne, ortografia i inne duperele dotyczące pisania i układania zdań to jest JEDEN PASUJĄCY TEMAT. Te kilka słów łączymy w całość. |
|
14 Lip 2013, o 21:25 |
|
|
![]() |
||
![]() |
Strona 4 z 5 |
[ 45 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |