![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Potrzebna Pomoc Admina [Problem z zakupioną platyną]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 29 Sty 2011, o 01:42 Posty: 14 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Nick: Vicuron
Serwer : III Proszę o kontakt w grze ponieważ mam problem z zakupioną platyna Czkema na pw Ostatnio edytowany przez Vicus, 11 Lut 2011, o 23:31, edytowano w sumie 1 raz |
11 Lut 2011, o 23:21 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
a może opisz co się stało? 0o
_________________ Quamus - S3 |
11 Lut 2011, o 23:23 |
![]() |
![]() |
|
Rejestracja: 29 Sty 2011, o 01:42 Posty: 14 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Po co ?? skoro pomoc zwykłych graczy nie pomoże a inni będą próbowali ten bład wykorzystać i naciagnąć serwer?
|
11 Lut 2011, o 23:24 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
tyle, że może się okazać tak, że wtedy kiedy ty bd w grze, nie bd Adma, a jak on bd w grze to Cb nie będzie... Logiczne?
Sądzę, że jakbyś nie napisał, że inny mogliby wykorzystać błąd, nikt by nawet nie pomyślał nad tym :/ spróbuj poszukać na forum, może był podobne błędy, któe już wyjaśniono _________________ Quamus - S3 |
11 Lut 2011, o 23:27 |
![]() |
![]() |
|
Nie wydaje mi się ja będę dziś dość długo może doczekam się odpowiedzi na pw od jakiegoś admina .
|
11 Lut 2011, o 23:28 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Nick, serwer, jaka platyna, metoda płatności, data, opis problemu.
Bez poufnych informacji. Ewentualnie napisz mi pełną wersję zgłoszenia w PM. PS: Pkt Platyna - płatności może okazać się pomocny. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
12 Lut 2011, o 00:00 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |