Autor |
Wiadomość |
DeathBlack
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 27 Lis 2011, o 01:14 Posty: 145 Miejscowość: Włocławek Podziękowano: 14 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy
Nick w grze: Shunx
|
Propozycja.
Moim zdaniem i może większości graczy zwiększenie dropu rarów,psychorarów,setów i epików przydałaby się ponieważ na s1 i może na innych światach też są wysokie ceny za te rzeczy i większość graczy na nie nie stać a powodem jest tego:
-ograniczenie levelowe dropu z bossów -zmniejszony % szansy na wydropienie
Owszem są małże,halit na których można kasę uzbierać ale nie jest tak łatwo ponieważ:
- Na małżach są high lvle i atakują graczy którzy te małże zbierają - Na małżach jest czarne pole co też nie umożliwia zbieranie bo jak się ma ochronkę pvp nic nie daje - Uprażone małże może kraść inny gracz - W drodze na halit jest dużo jaszczurów,gadzin itp małe lvle spokojnie nie przejdą
Rozwiązania: -zlikwidowanie ograniczenia levelowego - zwiększenie o 1 lub 2% dropy rarow,psychorarow i setów -zwiększenie o 0,5% lub o 1% dropu epiku - żółte pole na małżach i uprażone małże pojawiały by się w naszym plecaku - zmniejszenie potworów w drodze na halit Pewnie było pełno tematów o tym ale proszę nie zamykać niech się wszyscy spokojnie wypowiedzą i oddadzą głos w ankiecie.
_________________ Skazavd s1 Skazadr s1 Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć
|
18 Lip 2013, o 17:33 |
|
|
Zakrzew
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 4 Mar 2013, o 20:37 Posty: 235 Miejscowość: Tarnów Podziękowano: 37 razy Otrzymanych podziękowań: 55 razy
Nick w grze: Rzaba
|
Re: Propozycja.
dziwne ze na malzach ja zbieram potrafie afkowac i nikt mnie nie ruszy na halit moim dr chodzilem na 26 i jakos omijałem na malzach w 12 h mozesz miec ok 3kk ( jak nie 5kk ) a coz z tego ze zostaną podniesione procenty 1 czy 2 proc nic i tak w praktyce nie da
_________________ MO 36
Vocare Ad Regnum
|
18 Lip 2013, o 17:36 |
|
|
DeathBlack
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 27 Lis 2011, o 01:14 Posty: 145 Miejscowość: Włocławek Podziękowano: 14 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy
|
Zakrzew ty grasz na s2 więc nie wiesz jak jest na s1
_________________ Skazavd s1 Skazadr s1 Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć
|
18 Lip 2013, o 17:38 |
|
|
Zakrzew
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 4 Mar 2013, o 20:37 Posty: 235 Miejscowość: Tarnów Podziękowano: 37 razy Otrzymanych podziękowań: 55 razy
|
DeathBlack napisał(a): Zakrzew ty grasz na s2 więc nie wiesz jak jest na s1 alez kolego mam na s1 mo pod pvp z rs i tam ze nie mam dedów
_________________ MO 36
Vocare Ad Regnum
|
18 Lip 2013, o 17:39 |
|
|
DeathBlack
Błądzący w Tunelach
|
a te lvle co mnie atakują to są 100+ i wiec nie dam rady go ubić 21lvlem
|
18 Lip 2013, o 17:42 |
|
|
Zakrzew
Walczący z drzewcami
|
DeathBlack napisał(a): a te lvle co mnie atakują to są 100+ i wiec nie dam rady go ubić 21lvlem ja mam 36 i nikt mnie nie bije rób nocnymi porami
_________________ MO 36
Vocare Ad Regnum
|
18 Lip 2013, o 17:43 |
|
|
Lekarz zawodowiec
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 25 Kwi 2013, o 16:56 Posty: 24 Podziękowano: 72 razy Otrzymanych podziękowań: 36 razy
Nick w grze: Roslinaixco
|
Nie po to wprowadzali zmniejszony % na drop żeby teraz go powiększać. O małżach było już 100 tematów, a epiki mają być unikatowymi przedmiotami ,więc nie przejdzie. Tyle z mojej strony.
_________________ Pozdrawiam cieplutko.
|
18 Lip 2013, o 17:56 |
|
|
Showtimee
Współpracownik Gnarla
Rejestracja: 15 Sty 2012, o 17:29 Posty: 166 Podziękowano: 18 razy Otrzymanych podziękowań: 29 razy
|
zakrzew ale ty potrafisz udawac idiote normalnie zawodowiec to ze masz kolegow na s1 i s2 i cie niebija malo kogo to wbijesz raz na jakis czas na s1 i smiesz mowic ze tam grasz ? zrob hara na s4 i wejdz na malze a wtedy zobaczysz jak jest
|
18 Lip 2013, o 18:01 |
|
|
Zakrzew
Walczący z drzewcami
|
Showtimee napisał(a): zakrzew ale ty potrafisz udawac idiote normalnie zawodowiec to ze masz kolegow na s1 i s2 i cie niebija malo kogo to wbijesz raz na jakis czas na s1 i smiesz mowic ze tam grasz ? zrob hara na s4 i wejdz na malze a wtedy zobaczysz jak jest pisze sie chara to po 1 po 2 kolegow nie mam ale ludzie nie są nie normalni wiec mnie nie biją i nie wyzywaj mnie bo sobie wypraszam
_________________ MO 36
Vocare Ad Regnum
|
18 Lip 2013, o 18:02 |
|
|
Showtimee
Współpracownik Gnarla
Rejestracja: 15 Sty 2012, o 17:29 Posty: 166 Podziękowano: 18 razy Otrzymanych podziękowań: 29 razy
|
powiedz mi dlaczego pisze sie "char" bo jakos nieznalazlem nic ciekawego na temat po 2 niemasz kolegow to dziwny jestes troche
|
18 Lip 2013, o 18:07 |
|
|
|