![]() |
Strona 6 z 6 |
[ 52 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Crash Serwera 18/07/2013
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 14 Sie 2011, o 18:26 Posty: 111 Miejscowość: Wawka Podziękowano: 308 razy Otrzymanych podziękowań: 659 razy Nick w grze: Conan Serwer: Ostlor ![]() |
S1
postać: Mithrandir crash około 20:30 straciłem 500 platyny (doładowane 18-go przed crashem, miałem ją przed crashem prawdopodobnie na rycu nick Thulsa) i pigment (z depo). Wylogowałem się przy 4k pingu i już nie mogłem wejść. 18.07 kupiłeś platynę na postaci Mithrandir, ale sporo przed crashem, więc nie mogła zniknąć. Na postaci Thulsa 18/07 nie kupiłeś platyny. 3siu oddano _________________ corrumpunt mores bonos colloquia mala |
20 Lip 2013, o 00:46 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 14 Sie 2011, o 18:26 Posty: 111 Miejscowość: Wawka Podziękowano: 308 razy Otrzymanych podziękowań: 659 razy Nick w grze: Conan Serwer: Ostlor ![]() |
Proponuję sprawdzić raz jeszcze. Platynę kupowałem na postaci Mithrandir, przed crashem, nie pamiętam dokładnie o której godzinie, nie pisałem, że zrobiłem to tuż przed crashem. W momencie crasha była w plecaku Thulsy, po crashu już jej nie było. Być może nie wyraziłem się wystarczająco precyzyjnie. Liczę, że można sprawdzić co i na co przekładałem. Jestem pewien, że miałem jej 500, tak jak jestem pewien, że "mogła zniknąć". Proponuję sprawdzić doładowania platy na moich postaciach z ostatniego miesiąca: Maleficarum, Mithrandir, Thulsa, Thorverine. Rozumiem, że pozytywne "załatwienie" mojej sprawy może spowodować spam typu "miałem przed crashem tysiąc, dwa, trzy tysiące platy...", jednakowoż liczę, że da się to sprawdzić. To proste, czy ryzykowałbym bana za 500 platy, doładowując jej w ostatnim miesiącu jakieś 10 tysięcy?
![]() Fakt, nie zrozumieliśmy się;) zakup platyny nie zapisuje się tam, gdzie wyjęcie jej z depozytu. Pigment zwrócony. Paczki musi zwrócić admin. 3siu _________________ corrumpunt mores bonos colloquia mala |
23 Lip 2013, o 17:14 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 6 z 6 |
[ 52 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |