![]() |
Strona 3 z 4 |
[ 31 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Blokowanie grupy to blokowanie grupy
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
TheCrasher napisał(a): Hahahaa :p hahahahaha :p ostrzeżenie za spam - ironka |
|
24 Kwi 2013, o 22:14 |
![]() |
|
![]() |
||
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Maj 2012, o 12:32 Posty: 298 Miejscowość: Starogard Gdański Podziękowano: 64 razy Otrzymanych podziękowań: 41 razy Nick w grze: Stachubrach ![]() |
Słabo,jakoś zbyt przydatne nie jest.
I... Ty się śmiejesz sam z siebie?^^ _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF ![]() Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. ![]() Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
|
24 Kwi 2013, o 22:15 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Stachubrach napisał(a): Słabo,jakoś zbyt przydatne nie jest. I... Ty się śmiejesz sam z siebie?^^ Nowy rodzaj masochizmu;) Niewiele to wnosi do tematu-rzuff _________________ Scarface- 46lvl łucznik S1 [ON] Bo z Taernem jest jak z Media Marketem... Nie dla idiotów... |
|
24 Kwi 2013, o 22:17 |
![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 24 Cze 2013, o 15:04 Posty: 18 Miejscowość: Witnica koło Gorzowa Wielkopolskiego Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 12 razy ![]() |
Ja bym proponował takie coś: kłódka jest zielona- klikamy raz i staje się żółta: odblokowana tylko dla znajomych i członków naszej gildii. Klikamy drugi raz i staje się czerwona: nikt nie może wtedy wejść do naszej drużyny.
|
|
4 Lip 2013, o 21:56 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Tematy takie były i przed tym(np ja zakładałem temat), jak widac nie przeszły, propozycje jak wyżej też padały, również nie przeszły, sam nwm dlaczego...
W takim wypadku wykopki nie pomogą raczej... |
|
4 Lip 2013, o 22:17 |
|
|
![]() |
||
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
bo ja wiem, to pokazuje że dla sporej części graczy temat jest ważny...
mi tam się pomysł plenty'ego podoba, chyba najbardziej rozsądny. a może heaven zdradzi czy taka kłódka załapała się na sławną listę 'drobiazgów czekających na wprowadzenie w wolnej chwili'? ^^ |
|
5 Lip 2013, o 03:00 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Mi by to bardzo utrudniło życie, bo gdy na przekład biję z gildią wendigo, to dużo osób wskakuje w trakcie, bo wiadomo, jak to z nim jest.
Vanror napisał(a): Ja bym proponował takie coś: kłódka jest zielona- klikamy raz i staje się żółta: odblokowana tylko dla znajomych i członków naszej gildii. Klikamy drugi raz i staje się czerwona: nikt nie może wtedy wejść do naszej drużyny. Myślę, że to jest lepszy pomysł. Zastanowiłbym się, żeby zrobić dwie kłódki: pierwszą taką jak teraz, a następną do blokowania gildi i znajomych, kiedy klikniemy tą pierwszą, blokują się neutralni gracze, a jak klikamy drugą, to zamyka się i ta pierwsza, i gildia/znajomi. |
|
5 Lip 2013, o 08:08 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
viewtopic.php?f=121&t=20103&hilit=k%C5%82%C3%B3dka
//Tu przykład-link do tematu który założyłem znajdziecie tam też pomysł plenty'ego PS: chciałbym przy okazji zauważyć ile to tematów w tym dziale ma wpisane w temat "[IDEA]" |
|
5 Lip 2013, o 21:30 |
|
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk ![]() ![]() |
Najlepiej dać 3 kolory bloku w bitwie: zielony, żółty i czerwony
zielony: może hopać każdy żółty: tylko znajomi i gildia czerwony: nikt ![]() _________________ Żyj chwilą, nie przejmuj się tym co będzie... VOODOO 22lv S4 Pomogłem? daj KUFELEK ![]() Stare konto na forum: Betars |
|
11 Lip 2013, o 12:40 |
![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 24 Cze 2013, o 15:04 Posty: 18 Miejscowość: Witnica koło Gorzowa Wielkopolskiego Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 12 razy ![]() |
DarkBetars napisał(a): Najlepiej dać 3 kolory bloku w bitwie: zielony, żółty i czerwony zielony: może hopać każdy żółty: tylko znajomi i gildia czerwony: nikt ![]() A co wyżej napisałem? Ogranicz niepotrzebny spam. _________________ ![]() ![]() ![]() Avatar i sygna by Semensos. |
|
25 Lip 2013, o 13:40 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 3 z 4 |
[ 31 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |