![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Włosy
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: W treści Czas: ok 21:30 Opis: Witam gdy zmieniam kolor włosów wyskakuje mi 2 pl za kolczyki ![]() @edit Ashbull dzięki za rade spróbuje z platą _________________ MrLubięgryź brb 28 ave oro i turki ![]() To, że się do Ciebie uśmiecham wcale nie znaczy że Cię lubię. Mogę na przykład wyobrażać sobie, Ciebie stojącego w płomieniach :] Ostatnio edytowany przez Szatann, 2 Sie 2013, o 09:05, edytowano w sumie 1 raz |
|
1 Sie 2013, o 21:39 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Tak jak ci już napisał mod, jest to bug, nie powinno ci pobrać platy, nie tylko y tak miałeś
|
|
1 Sie 2013, o 22:05 |
|
|
![]() |
||
![]() |
seba11pl napisał(a): Tak jak ci już napisał mod, jest to bug, nie powinno ci pobrać platy, nie tylko y tak miałeś Oddaje plate do depo i klikam ''Zapisz'' i napis ''Nie masz wystarczającej ilości platyny.'' Seba patrz na ss. _________________ MrLubięgryź brb 28 ave oro i turki ![]() To, że się do Ciebie uśmiecham wcale nie znaczy że Cię lubię. Mogę na przykład wyobrażać sobie, Ciebie stojącego w płomieniach :] |
|
2 Sie 2013, o 07:18 |
![]() |
|
![]() |
||
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 6 Lut 2012, o 12:56 Posty: 239 Miejscowość: Taern Podziękowano: 162 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy ![]() |
Szatann napisał(a): seba11pl napisał(a): Tak jak ci już napisał mod, jest to bug, nie powinno ci pobrać platy, nie tylko y tak miałeś Oddaje plate do depo i klikam ''Zapisz'' i napis ''Nie masz wystarczającej ilości platyny.'' Seba patrz na ss. Bo musisz mieć platyne przy sobie... _________________ ![]() ![]() Pomoglem? kliknij Kufelek ![]() |
|
2 Sie 2013, o 08:41 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Działa temat do zamknięcia.
Jak działa to zamykam, rzuff. _________________ MrLubięgryź brb 28 ave oro i turki ![]() To, że się do Ciebie uśmiecham wcale nie znaczy że Cię lubię. Mogę na przykład wyobrażać sobie, Ciebie stojącego w płomieniach :] |
|
2 Sie 2013, o 09:09 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |