Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zamiana Kaishi na kastety Kaishi
Zamiana Kaishi na kastety Kaishi
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Kiedy jest planowane wprowadzenie nowych epików?
|
4 Sie 2013, o 19:41 |
|
Walczący z drzewcami
|
co do epików to powiem ze to tak jakby polewac wódke tym co jeszcze pełno mają -,-
nie kazdy ma epika a teraz dojdą nowe ... _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
4 Sie 2013, o 19:49 |
|
Uczeń Simona
|
Jak by to wygladało: wyexpiony Dmorlung i rzekome kastety? Sheed na wysokim poziomie i tak za dużo robi^^
_________________ Nope. |
4 Sie 2013, o 20:30 |
|
Współpracownik Gnarla
|
@up
Właśnie, a kaishi jest bardzo dobrym epikiem, tylko wielu nie potrafi go docenić. Mam kumpla z tym epkiem na uk , on jest z niego bardzo zadowolony. Epik przydaje sie też do pvp, a sh w głównej mierze pod pvp właśnie byl tworzony, ze względu na ko, uniki, debuffy. _________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
4 Sie 2013, o 20:43 |
|
Walczący z drzewcami
|
Gdyby zrobić kastety, sh byłby za dużym koksem
Sulti napisał(a): Jestem za, i druidowi tez zmieńcie epika, bo latarka jest strasznie słaba, po co komu wyssanie may???? wogóle nie przydatne. _________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
4 Sie 2013, o 23:42 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Sulti napisał(a): @up Właśnie, a kaishi jest bardzo dobrym epikiem, tylko wielu nie potrafi go docenić. Mam kumpla z tym epkiem na uk , on jest z niego bardzo zadowolony. Epik przydaje sie też do pvp, a sh w głównej mierze pod pvp właśnie byl tworzony, ze względu na ko, uniki, debuffy. Tak się składa, że gram na UK, i nie mam 27lvl jak ty, i wiem, że tam nie ma kaishi. Nie wymyślaj bajek. |
5 Sie 2013, o 07:50 |
|
Współpracownik Gnarla
|
@up jest jedno kaishi, kumpel z gildi ma
_________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
5 Sie 2013, o 09:17 |
|
Błądzący w Tunelach
|
W tym problem, że nie widzę cię w żadnej aktywnej gildii... na uk są 3 epiki dla barby, 1 dla rycka, 1 dla VD, 1 dla MO, 1 dla druida, 0 dla sheeda, 0 dla łucznika.
Ostatnio edytowany przez Carrot 5 Sie 2013, o 09:42, edytowano w sumie 2 razy |
5 Sie 2013, o 09:28 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Carrot nwm ale na uk na 100% jest epik dla sh
EDIT: sireota ze mnie, na us jest epik dla sh, a na us widnieje jako gracz widmo _________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
5 Sie 2013, o 09:38 |
|
Uczeń Heremona
|
Cytuj: i druidowi tez zmieńcie epika, bo latarka jest strasznie słaba, po co komu wyssanie may???? wogóle nie przydatne. Na wyższych lvlach wyexpiona latarka jest bardzo przydatna, nie grasz dr (podpis) to nie mów co jest dobre z co złe dla dr. _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
5 Sie 2013, o 10:22 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 146 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |