Strona 3 z 4 |
[ 38 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Jak pvp to bez ucieczek.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
|
A wracając do pvp miałem robić nowy temat ale jest okazja.Więc tak jak w qestach tez się walczy i jak się ma mało hp,kondy albo many to lipa i trzeba uciekać ,i proszę w 1 q nie moge uciekać ,nie dało się czy tylko mi się zdarzyło czy było więcej
_________________ Pomogłem ? dej Kufel ja postawie !! |
|
7 Sie 2013, o 08:41 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Miejsce fioletowego pola jest specjalnie tak zaznaczone na boku , żeby gracze mogli to omijac. Niestety kiedy szukamy Wena nie zwracamy uwagi gdzie klikamy byle przejsc z plaskowyżu do terenu harpi lub Wąwozu
Moim zdaniem jest do bardzo dobre miejsce poniewiaż mozna je ominac a zarazem bardzo łatwo na to pole wejsć _________________ Sen Expa Ci Nie Da! Pysieek Druid S2 |
|
7 Sie 2013, o 12:10 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Ostatnio edytowany przez Crazyzdf, 17 Sie 2013, o 17:40, edytowano w sumie 1 raz |
|
7 Sie 2013, o 13:10 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Jeżeli nie lubisz PvP to nie udzielaj się w tym temacie
Boisz się tego że jak ktoś Cie złapie to sobie nie uciekniesz? _________________ Sen Expa Ci Nie Da! Pysieek Druid S2 |
|
7 Sie 2013, o 14:12 |
|
|
Uczeń Simona
|
Reasumując: niektórzy boją się zaliczyć zgon. Jest wiele miejsc do pvp, sa czarne.czerwone pola ale jednak brakuje tego fioletu poza instancjami.
_________________ Nope. |
|
7 Sie 2013, o 14:22 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Ludzie ale Taern to gra PvP choć sam już w to nie wierze bo mieli zrobić walki pvp a zajmują się jakimiś mapkami jedno fioletowe miejsce nikomu nie zaszkodzi a innym się na pewno spodoba bo ciągłe expienie na pewno nudzi a oderwanie sie np w Wen Time na atakowanie graczy zachęci by expić i stać się lepszym by nie padać
PS. Co z tym atakowaniem tarcz na zółtym _________________ Nicki-LufenBack Level-140 Profesja-Rycerz Serwer-Larkas Gildia-Valhalla |
|
7 Sie 2013, o 15:11 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
LordZuraw napisał(a): Ludzie ale Taern to gra PvP choć sam już w to nie wierze bo mieli zrobić walki pvp a zajmują się jakimiś mapkami jedno fioletowe miejsce nikomu nie zaszkodzi a innym się na pewno spodoba bo ciągłe expienie na pewno nudzi a oderwanie sie np w Wen Time na atakowanie graczy zachęci by expić i stać się lepszym by nie padać PS. Co z tym atakowaniem tarcz na zółtym gdzie ci pisze ze taern to gra pvp _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
|
7 Sie 2013, o 15:20 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Ostatnio edytowany przez Crazyzdf, 17 Sie 2013, o 17:40, edytowano w sumie 1 raz |
|
7 Sie 2013, o 16:50 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Crazyzdf napisał(a): wlasnie taern zawiera elementy pvp , ale w zadnym razie pvp nie jest i nie bedzie motorem tej gry.... wam sie chyba juz całkiem pokicikało od tego słonca..... gdzie pisze ze taern to gra pvp ? _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
|
7 Sie 2013, o 16:58 |
|
|
Uczeń Simona
|
Jest napisane jak już. Jeżeli dla kogoś liczy się tylko exp i exp to już nie jest zdrowe.. Czasem trzeba się oderwać od monotonii i chociaż nie przepadam za pvp, to jestem za tym żeby wprowadzić kilka fioletowych pól byłoby to nowe urozmaicenie. Ale raczej marzenia ściętej głowy.
|
|
7 Sie 2013, o 17:05 |
|
|
Strona 3 z 4 |
[ 38 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 137 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |