Strona 1 z 8 |
[ 72 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 8 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Epik mode on :)
Epik mode on :)
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Administrator
|
Chcielibyśmy poznać Wasze zdanie odnośnie jednego z pomysłów jaki otrzymaliśmy jakiś czas temu od gracza.
Każdy z Was zastanawiał się pewnie nad tym kto właśnie dropnął epika gdy na czacie pojawił się komunikat: 14:33 GM: Epik Latarnia Życia został zdobyty! A co gdyby ten komunikat wyglądał tak: 14:33 GM: Epik Latarnia Życia został zdobyty przez SuperMana! Uważacie ten pomysł ze zmianą za dobry/zły? Czy wg Was jest to potrzebna informacja czy też nie? Prosimy o uargumentowanie Waszych decyzji. _________________ Administrator Team Speak`a - masz kłopot napisz KLIK! Administrator Facebook - KLIK! *** "Zło jest złem - mniejsze czy większe nie ma różnicy. Jak to ocenić? Czy to w ogóle możliwe? Jeśli mam wybierać między złem a złem, to wolę nie wybierać wcale." |
|
12 Sie 2013, o 14:02 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 1 Maj 2013, o 21:30 Posty: 16 Miejscowość: Tczew Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 49 razy Nick w grze: ForeverPunk |
Moim zdaniem zły. Po co narażać kogoś na spam na priv? "Kupie epika"/"Ile chcesz za niego?"/"Wymienię się za XXX" itd... Jeśli gracz chce się pochwalić, że zdobył epika, da ss na czat.
_________________ Nie wkurzaj mnie, kończą mi się miejsca gdzie można ukryć ciało ;) VD-64lvl s4 [off] DR-40lvl s4 [off] |
|
12 Sie 2013, o 14:13 |
|
|
|
ForeverPunk napisał(a): Moim zdaniem zły. Po co narażać kogoś na spam na priv? "Kupie epika"/"Ile chcesz za niego?"/"Wymienię się za XXX" itd... Jeśli gracz chce się pochwalić, że zdobył epika, da ss na czat. Zgadzam sie. Ekipa zawsze wie, kto zdropił epika, a osoba czesto chce byc anonimowa unikajac wlasnie takich sytuacji. Jesli bedzie chciala, to sie pochwali:) |
|
12 Sie 2013, o 14:15 |
|
|
|
Ja bym wolał gdyby pokazywało z jakiego bosa
XtrolX s2 \o/ |
|
12 Sie 2013, o 14:19 |
|
|
Duma Forum!
|
Nie ma co ukrywać, że taka informacja naraża szczęśliwca na traumę związaną z zalewem spamu na priv tyle tylko, że to chwilowe a w zamian cała społeczność serwera zyskuje wiarygodną informację, kto był szczęściarzem i przecinamy w ten sposób wszelkie dyskusje, domysły, plotki na temat tego kto, co, kiedy, jak i w czym namieszał, żeby epik zdobyć.
Dostrzegam w takim rozwiązaniu szereg zalet i jedną zasadniczą wadę, o której wspomniane wyżej. Póki co jednak chcemy poznać Wasze zdanie i niczego nie przesądzamy, dlatego bardzo nam zależy na głosowaniu z podawaniem uzasadnienia. ps. Ekipa nie wie kto zdropił epkia - my również nie mamy wglądu w takie dane i jeśli chcemy się o tym dowiedzieć to jest to żmudne grzebanie w logach na zasadzie szukania igły w stogu siana jeśli farta miał gracz bez gildii lub igły w pudełku ze spinaczami jeśli to był gracz z gildii. |
|
12 Sie 2013, o 14:19 |
|
|
Inżynier
|
A ja nie lubię tych co dropią epiki, niech dziady mają spam na priv! jestem jak najbardziej za tym pomysłem :p
|
|
12 Sie 2013, o 14:26 |
|
|
Mistrz Gry
|
Jak dla mnie marny pomysł, jeżeli kiedyś dropne epika to chcę być anonimowa mam z nim związane pewne plany, mianowicie chce go przetopić na esencję i spam na priv strasznie utrudnił by mi życie^^ Średnio podoba mi się pomysł "grzebania" w depo
_________________ Człowiek naprawdę posiada tylko to, co jest w nim.. [ Oscar Wilde ] SrebrnaPani s2 Srebrniutka/Wredniutka s5 |
|
12 Sie 2013, o 14:36 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
a to prawda ze komenda /epik_drop_100%_on dziala ?? :p
a coddo tematu jak najbardziej za bedzie spamowac _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
|
12 Sie 2013, o 14:38 |
|
|
Uczeń Simona
|
Czasem sa trole co wklejaja w paincie wygląd np. blasku i pokazuje choć nie zdobyli. Oczywiście że za.
_________________ Nope. |
|
12 Sie 2013, o 14:39 |
|
|
|
Jak najbardziej za, skończy się wtedy wklejanie fałszywych ssów na chacie oraz nagły spam na handlowym: "Sprzedam epika".
_________________ 21:32 ZaPs: wiem ze niededasz bo czaszka czaszki niededa XD |
|
12 Sie 2013, o 14:40 |
|
|
Strona 1 z 8 |
[ 72 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 8 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 320 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |