![]() |
Strona 3 z 4 |
[ 34 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Rodzaj żeński w komunikatach.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla ![]() ![]() |
Jestem jak najbardziej za.
_________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
|
12 Sie 2013, o 21:25 |
![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 20 Sty 2013, o 18:27 Posty: 29 Miejscowość: Kętrzyn Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 10 razy ![]() |
Jestem za. Małe, ale ważne,i po oczach by tak nie raziło.
Szkoda by było, gdyby jakaś szalona playerka feministka nasłała TVN na ekipę Taernu, bo szerzy się dyskryminacja i szowinizm. _________________ Gałwuniak - Ryc 50 / s5 / main Gałwuniarz - Łuk 24 / s5 / alt Po wydropieniu rara -> http://z0r.de/4929 |
|
12 Sie 2013, o 21:41 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Jestem za, zawsze to milsze dla oczu
![]() Choć osobiście w żaden sposób nie razi mnie to, że gdy ginę, lub dołączam do walki to pojawia się nieodmieniona wersja zdania ![]() |
|
12 Sie 2013, o 21:47 |
|
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 11 Sie 2013, o 22:04 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: HiFiii ![]() |
Jestem jak najbardziej za małe a ucieszy
|
|
15 Sie 2013, o 23:02 |
![]() |
|
![]() |
||
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 1 Paź 2012, o 19:14 Posty: 271 Miejscowość: Gromakowice Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 37 razy Nick w grze: PLpenguin ![]() |
bylo i nie przejdze... niestety. tutaj chodzi o "Gracz" zgnal w walce, wiec gracz jest w rodzaja meskim.
dowod ze bylo: viewtopic.php?f=121&t=30682 To dopiero ciekawostka, przytaczasz później założony temat, twierdząc że ten jest duplikatem? rzuff |
|
21 Sie 2013, o 15:55 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 2 Lut 2012, o 19:23 Posty: 533 Miejscowość: Podrzecze (małopolskie) Podziękowano: 370 razy Otrzymanych podziękowań: 229 razy Nick w grze: Basfau ![]() |
Tenzin napisał(a): bylo i nie przejdze... niestety. tutaj chodzi o "Gracz" zgnal w walce, wiec gracz jest w rodzaja meskim. dowod ze bylo: viewtopic.php?f=121&t=30682 ![]() Mój temat jest starszy od tego który podałeś w linku. + dla rzuffa EDIT: Nie okłamujmy się, rzuff ma racje, zrobiłem to specjalnie, bo przeniosłem się w czasie 5 miesięcy do przodu i zobaczyłem ten temat, a jako, że chciałem być lepszy użyłem mojej machiny czasowej ponownie i cofnąłem się do marca, aby założyć takowy temat. To jest ironia, dopisuję dla mniej inteligentnych. _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 Ostatnio edytowany przez Basfau 21 Sie 2013, o 23:15, edytowano w sumie 3 razy |
|
21 Sie 2013, o 17:08 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 3 Lip 2012, o 13:05 Posty: 127 Podziękowano: 212 razy Otrzymanych podziękowań: 150 razy Serwer: Tolnor ![]() |
To nie jest odniosione do plci tylko do tego kim jest Wladek czy Asia, sa oni graczami, gracz nie odmienia sie na graczka, Asia dolaczyl do gry = gracz Asia dolaczyl do gry.
_________________ You can't kill me cause I was born dead Mag Ognia - 116LvL |
|
21 Sie 2013, o 22:58 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 2 Lut 2012, o 19:23 Posty: 533 Miejscowość: Podrzecze (małopolskie) Podziękowano: 370 razy Otrzymanych podziękowań: 229 razy Nick w grze: Basfau ![]() |
Monterevoli napisał(a): To nie jest odniosione do plci tylko do tego kim jest Wladek czy Asia, sa oni graczami, gracz nie odmienia sie na graczka, Asia dolaczyl do gry = gracz Asia dolaczyl do gry. Tak samo jak człowiek nie odmienia się na człowieczka. Wychodzi na to, że język polski jest pełen błędów, ponieważ słowa człowiek nie można odmienić w rodzaju żeńskim. _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
|
21 Sie 2013, o 23:00 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 3 Lip 2012, o 13:05 Posty: 127 Podziękowano: 212 razy Otrzymanych podziękowań: 150 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Basfau napisał(a): Monterevoli napisał(a): To nie jest odniosione do plci tylko do tego kim jest Wladek czy Asia, sa oni graczami, gracz nie odmienia sie na graczka, Asia dolaczyl do gry = gracz Asia dolaczyl do gry. Tak samo jak człowiek nie odmienia się na człowieczka. Wychodzi na to, że język polski jest pełen błędów, ponieważ słowa człowiek nie można odmienić w rodzaju żeńskim. Tak nie mozna, wedlug Ciebie to cos dziwnego? Czlowiek, pracownik, gracz itp tid jest tych okreslen duzo. Napisalem jedynie wytlumaczenie dlaczego te informacje nie maja form zenskich. Jezeli wedlug Ciebie to, ze czlowiek nie odmienia sie na czlowieczka jest bledem w jezyku polskim to cos tu jest nie tak ![]() _________________ You can't kill me cause I was born dead Mag Ognia - 116LvL |
|
22 Sie 2013, o 09:44 |
![]() |
|
![]() |
||
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 1 Paź 2012, o 19:14 Posty: 271 Miejscowość: Gromakowice Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 37 razy Nick w grze: PLpenguin ![]() |
Basfau napisał(a): Tenzin napisał(a): bylo i nie przejdze... niestety. tutaj chodzi o "Gracz" zgnal w walce, wiec gracz jest w rodzaja meskim. dowod ze bylo: viewtopic.php?f=121&t=30682 ![]() Mój temat jest starszy od tego który podałeś w linku. + dla rzuffa EDIT: Nie okłamujmy się, rzuff ma racje, zrobiłem to specjalnie, bo przeniosłem się w czasie 5 miesięcy do przodu i zobaczyłem ten temat, a jako, że chciałem być lepszy użyłem mojej machiny czasowej ponownie i cofnąłem się do marca, aby założyć takowy temat. To jest ironia, dopisuję dla mniej inteligentnych. a czy ktos mowil ze ty byles drugi? nie poprostuy mowie ze byl taki temat (niewazne ze byl po twoim) i nie przeszedl wiec ten tez pewnie nie przejdzie chyba ze przekupisz wszystkich adminow xD |
|
22 Sie 2013, o 20:49 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 3 z 4 |
[ 34 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |