Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Sprzedawanie rzeczy w sklepie
[IDEA] Sprzedawanie rzeczy w sklepie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Witam! Mam kolejną propozycję,ale odnośnie sklepu. Otóż:
Z okna sprzedaży wystarczy kliknąć na item,lecz żeby przenieść item w to okno trzeba przeciągnąć. To samo jest w oknie handlu z graczami. A więc proponuję dodać mały bajer-po kliknięciu w wybrany item po prostu pojawi się on w tym oknie. Przy ulepszaniu jest tak samo,więc i tam można by to dodać. Pozdrawiam PS: Dodaję ankietę. _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed Ostatnio edytowany przez Stachubrach, 15 Sie 2013, o 18:32, edytowano w sumie 1 raz |
15 Sie 2013, o 17:51 |
|
Uczeń Simona
|
Hmm... mi to tam obojetne, czy przeciągam czy klikam. Mały ,,bajer", a cieszy.
_________________ Moje postacie na s5: Ryc Samozuo 77 lvl (wciąż rośnie) Vd Horazon 24 lvl pod turki |
15 Sie 2013, o 17:54 |
|
Walczący z drzewcami
|
Niezły pomysł, zawsze jakieś ułatwienie
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
15 Sie 2013, o 19:00 |
|
Walczący z drzewcami
|
taern to gra zrecznosciowa a taki "bajer" zaklóciłby te nazwe -,-
_________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
15 Sie 2013, o 19:01 |
|
Uczeń Heremona
|
Zakrzew napisał(a): taern to gra zrecznosciowa a taki "bajer" zaklóciłby te nazwe -,- Dokładnie, a takich propozycji było już sporo. Skróty klawiszowe dla potek, klikanie żeby coś włożyć, teraz klikanie w sklepie. Niedługo to pewnie będą jakieś propozycje by zwiększyć ilość taktyk do dziesięciu, żeby nikt nigdy już nie musiał się "męczyć" z ustawianiem. Jestem na nie. |
15 Sie 2013, o 19:55 |
|
|
Czy ludzie muszą iść na prawdę po najprostszej linii oporu?
Stachu - czy to jakoś wpływa źle na Twoje samopoczucie, że musisz poświęcić ułamek sekundy więcej na przeciągnięcie itemu? Wydaje mi sie, że ta gra i tak już ma mnóstwo ułatwień. Bez przesady |
15 Sie 2013, o 20:26 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Wolę klasyczne przeciąganie.
_________________ Gałwuniak - Ryc 50 / s5 / main Gałwuniarz - Łuk 24 / s5 / alt Po wydropieniu rara -> http://z0r.de/4929 |
15 Sie 2013, o 20:28 |
|
Walczący z drzewcami
|
Ariaris napisał(a): Czy ludzie muszą iść na prawdę po najprostszej linii oporu? Stachu - czy to jakoś wpływa źle na Twoje samopoczucie, że musisz poświęcić ułamek sekundy więcej na przeciągnięcie itemu? Wydaje mi sie, że ta gra i tak już ma mnóstwo ułatwień. Bez przesady Nie,nie wpływa-ale czemu może być tak tylko w jedną stronę? Wcale mi to nie przeszkadza,ale czemu nie mogło by tak być? _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
15 Sie 2013, o 20:39 |
|
Walczący z drzewcami
|
mialem poobny temat tylko ze zaklada sie tak na sb jeszcz eubrani za pomaca kliknicai ni przeslo
|
15 Sie 2013, o 20:46 |
|
Walczący z drzewcami
|
Stachubrach napisał(a): Ariaris napisał(a): Czy ludzie muszą iść na prawdę po najprostszej linii oporu? Stachu - czy to jakoś wpływa źle na Twoje samopoczucie, że musisz poświęcić ułamek sekundy więcej na przeciągnięcie itemu? Wydaje mi sie, że ta gra i tak już ma mnóstwo ułatwień. Bez przesady Nie,nie wpływa-ale czemu może być tak tylko w jedną stronę? Wcale mi to nie przeszkadza,ale czemu nie mogło by tak być? powtorze bo nie zrozumiales taern to gra zręcznosciowa a jak takie bajery będą wchodzic to podklasy jak rzaba wbije 139 _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
15 Sie 2013, o 21:59 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 170 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |