Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Zmiana w kupnie Imperiałów
[IDEA] Zmiana w kupnie Imperiałów
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
Witam Mam propozycję,odnośnie dodania pewnej opcji przy kupnie Imperiałów. Proponuję dodanie okienka,żeby wpisać liczbę Imperiałów jaką chcemy kupić. W ofercie jest 25 Imperiałów,ale jedni mogą chcieć mniej,inni ciut więcej ale mniej niż 50... Dlatego proponuję tę opcję. Oczywiście płaciło by się tak jak teraz. Czyli 1 Imperiał = 3,6k.
Co sądzicie o tym pomyśle? Pozdrawiam _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed Ostatnio edytowany przez Stachubrach, 20 Sie 2013, o 14:38, edytowano w sumie 1 raz |
|
20 Sie 2013, o 13:24 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Tak jak obecnie jest dobrze. Na handlu pojawiają się oferty sprzedaży imperiałów, a dzięki okrągłej liczbie (25) jest ciekawiej. Na nie.
_________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" |
|
20 Sie 2013, o 13:28 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Jestem na tak, gdyż np. chce sobie kupić jednorazówke za 40imperiałów, a dostępne jest min 50. Czyli 10 imepriałów nie jest mi potrzebne, a jednak to jest jakaś kaska. Dzięki okienku wprowadzam ilość jaka potrzebuję, i za tyle ile potrzebuje.
Ps: dodaj ankietę _________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
|
20 Sie 2013, o 13:32 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Ewentualnie małe uproszczenie; zwiększyć ilość "zestawów" imperiałów, np. odpowiednio 1, 10, 15, 40, 50, 100 imperiałów. Gracz mógłby sobie w sam raz dobrać ile ich chce.
Można też ustawić to tak, że im większy zestaw imperiałów kupujemy, tym są one tańsze w przeliczeniu na sztukę. |
|
20 Sie 2013, o 13:42 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Jestem na nie z prostej przyczyny:
Handluje imperiałami i takie coś sprawiłoby, ze osoby którym brakuje kilku monet do peta nie kupiłyby ich u mnie. Nie pozbawiajcie mnie chleba.... |
|
20 Sie 2013, o 13:58 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jestem na ....tak
_________________ Maluzo-S3 ON |
|
20 Sie 2013, o 14:37 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
@Sulti Już dodana.
@Torkil Bez przesady _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
|
20 Sie 2013, o 14:38 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Popieram pomysł, małe ale cieszy.
|
|
20 Sie 2013, o 22:59 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Niech tak zostanie jak jest.To raczej celowe zagranie, jak ci zabraknie 5 to kup 25 albo od gracza.Wiec i tak nie przejdzie.
|
|
21 Sie 2013, o 00:06 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
masz nadmiar? wsadz do depo i zatrzymaj jakci pet padnie.
|
|
21 Sie 2013, o 15:47 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 322 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |