![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zlecenia Na ogniwa/hajs itp.
Zlecenia Na ogniwa/hajs itp.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 30 Mar 2013, o 21:41 Posty: 26 Podziękowano: 17 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Kajero ![]() |
Jestem za
![]() _________________ Maluzo-S3 ON |
17 Sie 2013, o 23:49 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 1 Paź 2012, o 19:14 Posty: 271 Miejscowość: Gromakowice Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 37 razy Nick w grze: PLpenguin ![]() |
co tu mowic... jestem na tak
Skoro nie masz nic do dodania, to możesz postawić kufel, tu masz nawet ułatwienie, bo jest ankieta - rzuff |
21 Sie 2013, o 15:33 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 1 Cze 2013, o 20:19 Posty: 46 Miejscowość: xXx Podziękowano: 20 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy Nick w grze: Samozuo ![]() |
Według mnie coś takiego powinno wejść w życie. Denerwuje mnie to, gdy np. robie swoje zlecko z kumplem i itemy ze zlecka spadaja jemu zamiast mi i musze marnować czas na wymiane. Jestem na tak
![]() _________________ Moje postacie na s5: Ryc Samozuo 77 lvl (wciąż rośnie) Vd Horazon 24 lvl pod turki |
27 Sie 2013, o 20:26 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 20 Lut 2012, o 21:01 Posty: 232 Miejscowość: Świniarsko Podziękowano: 36 razy Otrzymanych podziękowań: 30 razy ![]() |
bump
_________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
21 Wrz 2013, o 13:56 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |