Strona 5 z 5 |
[ 45 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[DYSKUSJA] Kodeks Wojenny - propozycja zapisów
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Syf
Warn+ban za spam Pirek _________________ Sheed KaishaN Duneb Archer FakeBitti HC 1 Miejsce na turku 3vs3 msl 129 http://scr.hu/0hf8/5ltn5 http://scr.hu/0hf8/cvxok Czerwiec 14 2013r. |
12 Maj 2013, o 21:43 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Według mnie wojna to wojna. Czy zielone czy nie. Tak samo na prawdziwej wojnie nawet w bazie moga zaatakować. Proponuje by dodać zielone pole do orania na wojnach!
_________________ Zapraszam do mojego pomysłu: viewtopic.php?f=121&t=34535 Zapraszam do śpiewu gracza z S4 Sesiego! viewtopic.php?f=70&t=34530 |
22 Sie 2013, o 19:59 |
|
Uczeń Heremona
|
Kesus napisał(a): Według mnie wojna to wojna. Czy zielone czy nie. Tak samo na prawdziwej wojnie nawet w bazie moga zaatakować. Proponuje by dodać zielone pole do orania na wojnach! Tyle w tym sensu co w kubku mleka. Sprawna gildia się dogaduje i największy koks bije mniejsze lvl np na zamku, po czym po śmierci są one odsyłane do szpitala. A tam stoi pięciu kolesi, którzy czekają na teleport takiego wojaka który ma 50hp po śmierci. I go tłuką. I tak w kółko... |
22 Sie 2013, o 22:20 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Torkil napisał(a): Kesus napisał(a): Według mnie wojna to wojna. Czy zielone czy nie. Tak samo na prawdziwej wojnie nawet w bazie moga zaatakować. Proponuje by dodać zielone pole do orania na wojnach! Tyle w tym sensu co w kubku mleka. Sprawna gildia się dogaduje i największy koks bije mniejsze lvl np na zamku, po czym po śmierci są one odsyłane do szpitala. A tam stoi pięciu kolesi, którzy czekają na teleport takiego wojaka który ma 50hp po śmierci. I go tłuką. I tak w kółko... Wojna honorowa 10 lvl różnicy lub więcej nie może atakować. Chyba że w 2 w PT bd _________________ Zapraszam do mojego pomysłu: viewtopic.php?f=121&t=34535 Zapraszam do śpiewu gracza z S4 Sesiego! viewtopic.php?f=70&t=34530 |
23 Sie 2013, o 08:19 |
|
Uczeń Heremona
|
I co z tego? Wystarczy że złapią kogoś z petem którego przecież jest łatwiej bić niż gracza (generalizując). Wtedy 2 vs 2 i walka jest honorowa.
A co ma zrobić barb na np 60 lvl z jednorazówką, jak dorwą go druid i łucznik? Jak mu się nie pofarci i nie zwieje, to pada razem z petem. A na konarze albo w karczmie peta nie odkupi... |
23 Sie 2013, o 16:55 |
|
Strona 5 z 5 |
[ 45 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |