Strona 1 z 3 |
[ 27 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA[ Dodanie opisu itemu w przypadku paru przedmiotów
[IDEA[ Dodanie opisu itemu w przypadku paru przedmiotów
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Witam! Mam propozycję(tak,tak-może nie potrzebne według niektórych,ale dla niektórych przydatne) aby wprowadzić opis itemków w niektórych przedmiotach. Przykładami są np:
-Plany Bandytów-można by dodać ''Plany alairskich bandytów.Na pewno Kapitan Bartold chętnie Ci coś za nie da.'' -Ogniwo-''Potrzebne na Konstrukta v.1. Przed użyciem,koniecznie naładuj w Sali Sterowania! -Naładowane Ogniwo-''Potrzebne na Konstrukta v.1. Aby wejść na instancję,podejdź i wsadź do Pulpitu. -Świeże mięcho-''Mięcho Alphy. Potrzebne by przyciągnąć Niedźwiedzia.'' -Wilcza skóra-''Skóra z wilka. Możesz ją sprzedać u Wilczego.'' -Niedźwiedzia skóra-to samo,tylko że z grizzly. -Korpus Wendiego-''Korpus z bestii Wendigo. Możesz zmielić u Dillega.'' Jest jeszcze chyba trochę itemków. M.in. te z postumentów u Valdaroga. @edit Klucz do laboratorium-''Klucz potrzebny do wejścia na instancję Fyodora.'' Kieł bluttera-''Nada się na Amulet Krwi. Sana je skupuje.'' Po co to? Niektórych rzeczy na wiki nie ma,a nawet jesli będą nie każdy tam zagląda. Oceniajcie @down Dodana. _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed Ostatnio edytowany przez Stachubrach 25 Sie 2013, o 22:40, edytowano w sumie 5 razy |
24 Sie 2013, o 21:32 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Jestem za, uwolni to kurczaga/gloda od pytań typu " co zrobić z tym i tamtym"
Jeśli możesz, dodaj ankietę. _________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
24 Sie 2013, o 21:44 |
|
Uczeń Simona
|
Zet a
od tego masz ankietę żeby oddać swój głos poparcia, nie spamuj! - ironka |
24 Sie 2013, o 23:52 |
|
Uczeń Heremona
|
No i koniecznie
- platynowy klucz służy do otwierania platynowych skrzynek Większość propozycji w tym dziale sprowadza do bezmózgiego grania w Taern (3x zapytaj zanim wyrzucisz, bo może to rar) co to gra dla idiotów, bo niektórych propozycji kompletnie nie rozumiem? _________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
25 Sie 2013, o 00:13 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Cytuj: -Plany Bandytów-można by dodać ''Plany alairskich bandytów.Na pewno Kapitan Bartold chętnie Ci coś za nie da.'' Może da, albo nie da. Są 3 możliwości na zlecenie. Napisy szczególnie przydałyby się do surowicy z Niedźwiedzi czy jak się to tam nazywa. Dodawanie opisów do skór wilka bądź mięsa z alphy zbędne. To wszystko jest na wiki Cytuj: Klucz do laboratorium-''Klucz potrzebny do wejścia na instancję Fyodora.'' Kieł bluttera-''Nada się na Amulet Krwi. Sana je skupuje.'' Gracz który chodzi na freda, wie że trzeba klucz. Po co ma to wiedzieć jakiś low lvl? Wraz z 1 pójsciem na freda już wiemy co i jak. A może dodać napisy do platynowych paczek? "Sprzedaj je dla gracza lub zatrzymaj dla siebie" _________________ 21:32 ZaPs: wiem ze niededasz bo czaszka czaszki niededa XD |
25 Sie 2013, o 18:36 |
|
Walczący z drzewcami
|
Jak najbardziej za Nie trzeba by było wszystkiego sprawdzać na wiki, pytać na globalu/kurczaku "a po co to"
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
25 Sie 2013, o 18:46 |
|
Walczący z drzewcami
|
Ciekawa inicjatywa. Gdyby tak pomyśleć o każdym przedmiocie potrzebującym opisu i przedstawić to na forum, mogłoby się podobać.
_________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" |
25 Sie 2013, o 22:02 |
|
Walczący z drzewcami
|
Dragonfire78 napisał(a): Ciekawa inicjatywa. Gdyby tak pomyśleć o każdym przedmiocie potrzebującym opisu i przedstawić to na forum, mogłoby się podobać. To co pamiętałem to napisałem. Dopiszę zaraz może coś jeszcze. @Nesmahnyi oraz Gromak Skoro większość itemków ma opis,czemu wszystkie nie mogą mieć? Poza tym,bez przesady-podajecie przykłady które już większość powinna rozumieć. Klucz na fyo może i tak jak mówisz Nes,ale jak od maga dostanie taki 30 lvl to już może nie wiedzieć też. _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
25 Sie 2013, o 22:39 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 1 Maj 2013, o 21:30 Posty: 16 Miejscowość: Tczew Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 49 razy Nick w grze: ForeverPunk |
Jestem za. Oczyści to czat z pytań "Gdzie sprzedać XXX?"/"Do czego to służy?" itd... Ale z drugiej strony, zamiast wprowadzać takie opisy lepiej zareklamować wśród nowych graczy wiki.taern, tam znajda opis i zastosowanie każdego przedmiotu i wiele innych przydatnych rzeczy. Może warto dodać w aktualnościach załącznik do strony? Lub przy wyborze postaci... Obojętnie, byle w widocznym miejscu
_________________ Nie wkurzaj mnie, kończą mi się miejsca gdzie można ukryć ciało ;) VD-64lvl s4 [off] DR-40lvl s4 [off] |
25 Sie 2013, o 23:00 |
|
|
Myślę że "v.1" przy konstrukcie psuje atmosferę , lepiej było napisać "oslabioną wersję" lub "słabszego"
|
25 Sie 2013, o 23:01 |
|
Strona 1 z 3 |
[ 27 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 421 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |