Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Szybki kontakt do adma - Pomysł
Szybki kontakt do adma - Pomysł
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Witam,
Chciałbym przedstawić mój pomysł. Chodzi mi o to , żeby znaleźć komunikator albo po prostu założyć GG [Taern.pl tylko dostęp do adminów]. Dlaczego? Knebel gracz dostaje o późnej porze może GM siedzi i tylko se przegląda albo Mod chce się skonsultować w ważnej sprawie. Taki pomysł wiem , że nie przejdzie ale cóż można spróbować. Czekam na komentarze i dodaje ankietę czy ktoś się zgadza czy nie ! _________________ Zapraszam do mojego pomysłu: viewtopic.php?f=121&t=34535 Zapraszam do śpiewu gracza z S4 Sesiego! viewtopic.php?f=70&t=34530 |
|
24 Sie 2013, o 21:53 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
jak dla mnie to nie ma sensu- skargi idą na support
po co jeszcze kombinować? Jak chcesz porozmawiac z GM to na grze jest :p jeśli tam Go nie ma to na gg też nie będzie |
|
24 Sie 2013, o 21:58 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Pipinnka napisał(a): jak dla mnie to nie ma sensu- skargi idą na support po co jeszcze kombinować? Jak chcesz porozmawiac z GM to na grze jest :p jeśli tam Go nie ma to na gg też nie będzie Mi chodzi o adminów NIE GM!! bo jeśli jest pilna sprawa do skonsultowania np. Mod z Adminem musi się skontaktować w pilnej sprawie a GM nie ma. A Admin ma wyższe uprawnienia _________________ Zapraszam do mojego pomysłu: viewtopic.php?f=121&t=34535 Zapraszam do śpiewu gracza z S4 Sesiego! viewtopic.php?f=70&t=34530 |
|
24 Sie 2013, o 22:04 |
|
|
Administrator
|
Śmieszy mnie jak to zwykli gracze, którzy nie mają zielonego pojęcia o mechanizmach w Ekipie, na siłę forsują swoje pomysły..
_________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
24 Sie 2013, o 22:06 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Jeśli już, to możnaby doidać liste adminow online, tak jalk to jest z gm
_________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
|
24 Sie 2013, o 22:07 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Sulti napisał(a): Jeśli już, to możnaby doidać liste adminow online, tak jalk to jest z gm Ale jest coś jak takiego jak /ekipa MI CHODZI O KONTAKT Z ADMINEM Ludzie! _________________ Zapraszam do mojego pomysłu: viewtopic.php?f=121&t=34535 Zapraszam do śpiewu gracza z S4 Sesiego! viewtopic.php?f=70&t=34530 |
|
24 Sie 2013, o 22:09 |
|
|
Duma Forum!
|
GM/mod na swoich serwerach mają możliwości kontaktu z adminami również poza grą więc pomysł mocno spóźniony bo już dawno funkcjonujący.
natomiast nie ma powodów, żeby ten sam kontakt mięli gracze - admini i tak mają mnóstwo zgłoszeń na PW na forum, które są odsyłane na support - dodatkowe zgłoszenia na gg czy skype są zbędne. |
|
24 Sie 2013, o 22:09 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Heavenmaker napisał(a): GM/mod na swoich serwerach mają możliwości kontaktu z adminami również poza grą więc pomysł mocno spóźniony bo już dawno funkcjonujący. natomiast nie ma powodów, żeby ten sam kontakt mięli gracze - admini i tak mają mnóstwo zgłoszeń na PW na forum, które są odsyłane na support - dodatkowe zgłoszenia na gg czy skype są zbędne. Support - mam limity zgłoszeń bądź support... I nie mogę wysłać a na maila nie przyłazi. Spam itd. sprawdzałem A czemu modzi nie mają kontaktu? GM/Smod nie ma na serwie a może trzeba pilne skonsultować sprawę. _________________ Zapraszam do mojego pomysłu: viewtopic.php?f=121&t=34535 Zapraszam do śpiewu gracza z S4 Sesiego! viewtopic.php?f=70&t=34530 |
|
24 Sie 2013, o 22:15 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
zawsze jest jeszcze TS ^^więc o ekipe się nie martw znajdujemy wszystkich wszędzie ;D
|
|
24 Sie 2013, o 22:21 |
|
|
Inżynier
|
Niektorzy nawet dzwonia o 12 w nocy skladac zyczenia urodzinowe Tak wiec, kontakt jest 24/7 i lepiej to wychodzi niz na dodatkowym GG
_________________ Eder vill jag gifva ett förgyllande svärd Som klingar utaf femton guldringar Och strida huru I strida vill Stridsplatsen skolen i väl vinna |
|
24 Sie 2013, o 22:30 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 142 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |