![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Depozyt gildiowy
Autor | Wiadomość |
---|---|
![]() |
Serwer:S2
Jakiś czas temu zauważyłam drażniący błąd, mianowicie: Próbując wyjść z depozytu gildiowego nacisnęłam standardowo na drzwi, i wylądowałam na stronie u konwojenta, na której znajduje sie moja Gildia. Nacisnęłam tylko raz, więc powinnam pojawić się w swojej Gildii. Zrobiłam dziś kilka prób, i w 4 na 10 prób właśnie pojawiałam się u konwojenta. Jeszcze jakiś czas temu zdarzało się to sporadycznie, jednak z dnia na dzień dzieje sie tak co raz częściej, i stwierdziłam, że to najwyższa pora, aby to zgłosić. Jeśli byłaby możliwość sprawdzenia tego błędu byłabym wdzięczna. |
27 Sie 2013, o 15:46 |
|
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Dziwne, bardzo dziwne..
Nigdy mi się nie zdarzyło, próbowałem teraz.. działa bez zarzutu. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
27 Sie 2013, o 16:02 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Nie mam pojęcia właśnie co może być tego przyczyną..
Albo to wina przeglądarki mojej, albo lewy przycisk jakiś. Przez tydzień grałam na innym komputerze, i pamiętam, że ten problem też się pojawił, ze 2 albo 3 razy, ale nie tak często jak teraz. |
27 Sie 2013, o 16:12 |
|
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 9 Kwi 2012, o 17:58 Posty: 769 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 454 razy Otrzymanych podziękowań: 384 razy Nick w grze: Maldito ![]() |
U mnie tez nieraz tak się stanie
_________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
27 Sie 2013, o 18:02 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 2 Lip 2011, o 10:30 Posty: 87 Podziękowano: 45 razy Otrzymanych podziękowań: 33 razy Nick w grze: Phantom ![]() |
A mi się wydaje że jednak nie trafiłeś w te drzwi od depozytu tylko kawałek obok. W miejsce gdzie są drzwi na ogólniej stronie gildii. I moja profesjonalna grafika.
![]() http://screenshooter.net/6712749/cmhvfck http://screenshooter.net/6712749/hcvtoxd Jeżeli tam się kliknie to rzeczywiście przynosi do konwojenta. _________________ We think too much and feel too little. |
27 Sie 2013, o 18:16 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Nie wydaje mi sie, żeby popsuł mi sie jakoś specjalnie refleks po takim czasie gry, i żeby aż tyle razy
![]() Nigdy mi sie to nie zdarzało, do pewnego momentu, a z dnia na dzień to narasta. Zresztą, ja patrze za każdym razem gdzie naciskam, nie na ślepego. Więc może coś być nie tak jednak. |
27 Sie 2013, o 18:31 |
|
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 1 Lis 2012, o 19:35 Posty: 65 Miejscowość: Taern Podziękowano: 10 razy Otrzymanych podziękowań: 14 razy ![]() |
Sprawdzałem to wielokrotnie tak się dzieje gdy wystąpi dłuższy lag lecz nie dzieje się to z przyczyny gry.
Wystarczy mieć załączonego ts lub inny programik i może wystąpić delikatny lag wtedy klikając przeżuci Cie do konwojeta |
29 Sie 2013, o 11:29 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 3 Lut 2011, o 16:57 Posty: 334 Miejscowość: Khazad Land Podziękowano: 78 razy Otrzymanych podziękowań: 59 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Hehe możliwe Erik, że przez laga gra odczytuje kliknięcie na obu przyciskach, czyli wpierw tym wychodzącym z depo i następnie na tym, którym wychodzi się z gildii
![]() Ps.: Pewnie można to poznać po zdublowanym dźwięku. _________________ \m||m/ W grze: Beron - legalna postać, oryginalny Beron na s2 ![]() Role w Taernie: głównie animator. Kilka kłestów też się napisało. |
30 Sie 2013, o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Nie mam włączonych dźwięków, więc możliwe, że tak jest
![]() Dziękuję w każdym razie za wskazówki, wychodzi na to, że to z mojej strony jest błąd. Można zamknąć ![]() |
30 Sie 2013, o 15:11 |
|
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |