![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Undefined w walce
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 3 Kwi 2012, o 23:47 Posty: 530 Podziękowano: 141 razy Otrzymanych podziękowań: 32 razy Nick w grze: Alt ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Alt Czas: 8:50 05-08-2013r. Opis: http://prntscr.com/1jh7j9 Mobek padł w 1 rundzie w 4 atakach, po przełączeniu karty dwóch ataków nie wyświetliło i gdy zobaczyłem ostatni atak przechodzący na drugiego druida, ten undefined miał jeszcze ~50% hp, dopiero po końcu rundy zmienił się na undefined. Dalej można było zaznaczyć go do ataku, jednak ataki nie miały miejsca, tak jakbym nie spełniał wymagań danego ataku, a rundy leciały. wcześniej się zdarzało sporadycznie coś takiego, jednak żadnych dodatkowych screenów i sugestii nie mam, przełączanie kart wywołuje buga najprawdopodobniej _________________ http://www.youtube.com/watch?v=deBP2qJZ9XE W grze od 12.2011 - 02.2014. Obecnie sporadycznie ![]() Znany też jako Altair Ostatni z rozwiązanej grupy Elitarnych Testerów. Dawniej mod/smod na s4, eu, s3 i mod forum.com |
5 Sie 2013, o 08:58 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 3 Kwi 2012, o 23:47 Posty: 530 Podziękowano: 141 razy Otrzymanych podziękowań: 32 razy Nick w grze: Alt ![]() |
bug znów wystąpił na druidach, włączyłem walkę i ustawiłem taktykę, zmieniłem kartę, po 4 rundach jeden z druidów stał dalej jako 'undefined', ale ataki w niego nie szły ani nie przechodziły, tak jakby nie były ustawione.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=deBP2qJZ9XE W grze od 12.2011 - 02.2014. Obecnie sporadycznie ![]() Znany też jako Altair Ostatni z rozwiązanej grupy Elitarnych Testerów. Dawniej mod/smod na s4, eu, s3 i mod forum.com |
27 Sie 2013, o 12:24 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() ![]() |
czyzby wystapil bug robiacy z druidow mobki nie do zabicia? czy ten undefined (czy jak mu tam) atakowal cie?
_________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
27 Sie 2013, o 12:30 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla
![]() |
Sulti napisał(a): czyzby wystapil bug robiacy z druidow mobki nie do zabicia? czy ten undefined (czy jak mu tam) atakowal cie? omg... nie on tylko stoi zaznaczasz go do bicia i sam stoisz jak kolek ale tamten 2 cie bije a jak zabijesz tego co cie bije walka sie konczy |
28 Sie 2013, o 00:48 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 25 Lut 2013, o 21:16 Posty: 1 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: walcznybarb ![]() |
|
30 Wrz 2013, o 14:12 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |