Strona 3 z 3 |
[ 27 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA[ Dodanie opisu itemu w przypadku paru przedmiotów
[IDEA[ Dodanie opisu itemu w przypadku paru przedmiotów
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Zakrzew napisał(a): Zuzialol napisał(a): Ale nie rozumiesz, że nie muszą być PRZEYDATNE?? Chodzi o to, żeby nie było spamu na czatach w stylu: "A po co jest perła z eucerii?" hmm jasne popieram w 100 % niech gm/admini czy tam kto zamiast robic silnik etc niech opisują miliony przedmiotow Jakbyś uważnie czytał blog, to byś wiedział że ekipa zawiesiła prace nad silnikiem, więc opis przedmiotów nie mógłby spowolnić prac nad nim gdyż nie są one prowadzone Kesus napisał(a): Podklasy mają wejść do końca tego roku PONOĆ! Też się tym nie tak dawno "jarałem" ale niestety, spójrzmy prawdzie w oczy: Prędzej papieżem zostanie czarnoskóry, niż wprowadzą podklasy |
29 Sie 2013, o 18:00 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Kesus napisał(a): Zuzialol napisał(a): A kto im zabrania silnik robić ? Za parę lat, gdy wejdą podklasy, może to wprowadzą... Podklasy mają wejść do końca tego roku PONOĆ! Nie ma szans że wejdą w tym roku jeszcze nawet jednego dużego upka nie skończyli. Obstawiałbym ze będą najwcześniej w połowie 2014. _________________ Ryc 92lvl --> Ostlor (jeszcze żyje) Dr 53lvl --> Duneb (off) |
29 Sie 2013, o 18:00 |
|
Walczący z drzewcami
|
Hola,hola. Przecież ten temat nie jest o podklasach. Cieszę się,że zainteresowanie jednak urosło.
@Zakrzew Czemu itemy nie mogą mieć opisów(wszystkie)? Źle coś przeczytałeś może? _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
29 Sie 2013, o 19:16 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Torkil napisał(a): Też się tym nie tak dawno "jarałem" ale niestety, spójrzmy prawdzie w oczy: Prędzej papieżem zostanie czarnoskóry, niż wprowadzą podklasy chyba chińczyk ja mysle, że moje wnuki będa mogły już grać podklasami. nie wcześniej _________________ VD 119lvl Ostlor. Został Taernijczykiem 16.12.2011 \o/ |
29 Sie 2013, o 19:34 |
|
Walczący z drzewcami
|
KARIPLek napisał(a): Torkil napisał(a): Też się tym nie tak dawno "jarałem" ale niestety, spójrzmy prawdzie w oczy: Prędzej papieżem zostanie czarnoskóry, niż wprowadzą podklasy chyba chińczyk ja mysle, że moje wnuki będa mogły już grać podklasami. nie wcześniej _________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
29 Sie 2013, o 20:52 |
|
Współpracownik Gnarla
|
eeeee taaaaammm. zanim wejda podklasy to drygu juz bedzie praprapra dziadkiem. a gra zaostanie zapomniana. .... BUUUUUUUUUUUUUU gdzie ja znajde ekipa na szatanka/loski????????????
Kolejny taki, nic nie wnoszący do tematu, post spowoduje odpoczynek od Forum - rzuff _________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
29 Sie 2013, o 21:16 |
|
Walczący z drzewcami
|
Bump.
Wciąż czekam na opinie kogoś z ekipy. _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
1 Wrz 2013, o 11:39 |
|
Strona 3 z 3 |
[ 27 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 396 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |