Strona 2 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowka mapka - Do nagród u Kimerula Maga.
Nowka mapka - Do nagród u Kimerula Maga.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
@Kesus
viewtopic.php?f=121&t=30168 Tu masz link z moim tematem. Osobiście jestem za tą mapą _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
30 Sie 2013, o 21:23 |
|
Zabójca Tilsai
|
Nazgull napisał(a): Biorąc pod uwagę że mapka na tigera byłaby kilka razy droższa w użyciu i kilkukrotnie rzadsza do wygrania to nie widzę zaburzenia rynku. Ktoś jeszcze ma jakieś argumenty za lub przeciw? Nic nie jest jeszcze postanowione. dusza też jest rzadka, a rynek strasznie zaburzyło i ceny rarów z szatana poszły się kochać powtórzę się z innego tematu - niech zostanie jak jest, są to jedyne rary, które jak na razie najtrudniej zdobyć i niech takimi unikatami pozostaną _________________ We are all the same, players in the game. |
30 Sie 2013, o 23:46 |
|
|
a gdyby zamiast całej mapki dawać części ? załóżmy 3 kawałki ? I jakiś tam koleś nam będzie ją składał za x cene, a poem przewodnik za y cene nas zaprowadzi na tigera ?
|
30 Sie 2013, o 23:56 |
|
Duma Forum!
|
mapka na tigera nie jest przesądzona - faktycznie nam zależy na tym, żeby był on wciąż rarytasem dla tych co sami zechcą chodzić po jaskiniach. dlatego przyglądam się statystykom zleceń i zobaczę jak to będzie wyglądało po upku, w którym wejdą dodatkowe warianty co siłą rzeczy obniży szansę na każdy z dotychczasowych + rozważam dodanie Kimerulowi jeszcze jednej lokalizacji w których będzie się pojawiać.
|
31 Sie 2013, o 06:30 |
|
Współpracownik Gnarla
|
kesus mapki po 100k na modle na s4:D
|
31 Sie 2013, o 12:44 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Na S2 nawet po 500k wołają...
_________________ "You have enemies? Good. That mean you've stood up for something, sometime in your life." - Winston Churchill "There is no time to remedy our enemies' ignorance. Blast it out of them" - Aurelia |
31 Sie 2013, o 13:15 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Showtimee napisał(a): kesus mapki po 100k na modle na s4:D do 200k chodzi Wiem bo sam raz kupiłem _________________ Zapraszam do mojego pomysłu: viewtopic.php?f=121&t=34535 Zapraszam do śpiewu gracza z S4 Sesiego! viewtopic.php?f=70&t=34530 |
31 Sie 2013, o 15:18 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |