![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
konstrukt ogluszenie na 4 rundy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 14 Lis 2012, o 22:05 Posty: 1487 Miejscowość: Bydgoszcz Podziękowano: 72 razy Otrzymanych podziękowań: 103 razy Nick w grze: Brzydal ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Paszczakk Czas: okolo 0:15 Opis: ERROR TWEEN: frameC / Konstrukt[type Function] - Prosimy o wklejenie tego błędu na forum. podczas walki dostalismy wszyscy ogluszenie na 4 rundy polowa ekipy sprawdzila czy rowery stoja ![]() http://scr.hu/0uij/ml731 _________________ Czy muzułmanie mówią OMA (Allah) zamiast OMG? Dlaczego kobiety nie potrafią pomalować rzęs bez otwierania ust? Dlaczego nie ma takich tytułów w gazetach: "Wróżka wygrała w totka"? Obszedłem jezioro. Jezioro zostało przeze mnie ...? |
1 Wrz 2013, o 00:31 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla
![]() |
Na screenie są 2 rundy.
|
18 Wrz 2013, o 11:17 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
baloczi napisał(a): Re: konstrukt ogluszenie na 4 rundy Na screenie są 2 rundy. Nie wpadłeś na to, że ss został zrobiony w 3 rundzie co widać po rozkazie? Co do błędu na s3 mieliśmy wczoraj identycznie więc coś na rzeczy jest i na pewno nie było to jednorazowe. Na 4 rundy wskakuje tylko w 1 rundzie w dalszej części walki nawet jak ogłuszenie wejdzie to już prawidłowo na 1 rundę. _________________ GumiśKabi - Rycerz 128lvl s3 "Czasami czuję jak ten świat jest fałszywy Ja nie potrafię jak on być taki sam Jestem prawdziwy, zło i dobro w sobie mam..." http://www.youtube.com/watch?v=6ggA85vjjD8 |
20 Wrz 2013, o 20:50 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |