Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Arena - pomysł.
Autor | Wiadomość |
---|---|
|
No więc wpadłam dziś na pomysł, gdy siedziałam na arenie i miałam mieć z kimś PvP.... oczywiście jakiś lolek zaczął mi spamować w "wzywaniem do walki" i nie mogłam ani to odrzucić ani to zaprosić do walki innego gracza, więc chodziło mi o to by zrobić tzw. "zablokuj wzywanie do walki" - w skrócie po prostu "zablokuj". Nie wiem mogłoby to się znajdować na górze, na dole lub gdzieś obok "nazwa"
Wtedy żaden gracz nie mógłby nas wyzwać do walki... tylko my moglibyśmy. Załącznik: 222.jpg Również przydałoby się ( tak jak gdzieś w innych tematach widziałam ) przyjmowanie do drużyny w czasie turnieju - czyli wysyłamy zaproszenie i pojawia nam się komunikat jak np. do gildii Owszem, można się wypisać z drużyny, ale bardziej interesuje mnie pomysł wyżej niż ten. Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. |
3 Wrz 2013, o 22:01 |
|
|
Co do drugiego to był już taki pomysł bo jeśli się nie mylę "brali do drużyn osoby, bez uzgodnienia, czy chcą dołączyć".
A co do pierwszego jestem na tak sam kiedy o tym myślałem |
3 Wrz 2013, o 22:04 |
|
Uczeń Heremona
|
jak wyjdziesz i wejdziesz to lolek juz Cie nie zobaczy, 2x i sie znudzi. problem solved ;p
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=deBP2qJZ9XE W grze od 12.2011 - 02.2014. Obecnie sporadycznie Znany też jako Altair Ostatni z rozwiązanej grupy Elitarnych Testerów. Dawniej mod/smod na s4, eu, s3 i mod forum.com |
3 Wrz 2013, o 22:22 |
|
|
No i tu jeszcze najechanie myszką na przycisk:D ale no coś tam można by innego napisać tylko taki przykład, o podałam ^^
Załącznik: 222.jpg Alt napisał(a): jak wyjdziesz i wejdziesz to lolek juz Cie nie zobaczy, 2x i sie znudzi. problem solved ;p Alt nie każdy odpuszcza:D albo daje przycisk wyświetlenia graczy widzi ze tego kogoś nie ma i wraca spowrotem, a tamten może nie wleźć na czas:D i bum znow spam Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. |
3 Wrz 2013, o 22:27 |
|
Współpracownik Gnarla
|
to lej lolka, kilka sekund i juz.. chyba nigdy ci to roznicy nie robiło ... sam pomysł cóz moze byc... powinno byc wiecej duzo bardziej rozbudowanych pomyslów na arene.. Poniewaz uwazam ze moze juz nie w tym roku ale arena powinna byc przebudowana..
|
3 Wrz 2013, o 22:46 |
|
|
ale akurat ktos nie chce tracic 1 wejscia na glupiego gracza, ktory ci ot o takie cos robi, ze odrzucasz, a ten znow wzywa..... albo jakis wiekszy lvl z ktorym nie chcesz sie bic.
|
3 Wrz 2013, o 22:53 |
|
|
1.Traci się status areny - a z tego co wiem kluska ma go dużo
2.traci się jedną walkę - jest limit przecie 3.wygraną walka nie oznacza końca, bo może ktoś umyślnie chce nam utrudnić gre? |
3 Wrz 2013, o 22:54 |
|
Współpracownik Gnarla
|
dlatego pomysł popieram ale to i tak kropla w morzu... Arena powinna byc rozbudowana , przebudowana , itp... narazie to abstrakcje i zapewne to co proponujesz nie bedzie ruszone nawet w najblizszej przyszłosci... Ale wkoncu i na arene przyjdzie czas, tylko do tego czasu ten temat juz dawno przepadnie a w taern beda grac juz twoje dzieci..
|
4 Wrz 2013, o 00:03 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Jestem na nie.
Dlaczego? Po to się wchodzi na arenę by powalczyć nawet sama nazwa sugeruje. Więc jestem na nie. _________________ Zapraszam do mojego pomysłu: viewtopic.php?f=121&t=34535 Zapraszam do śpiewu gracza z S4 Sesiego! viewtopic.php?f=70&t=34530 |
8 Wrz 2013, o 22:55 |
|
|
Kesus napisał(a): Jestem na nie. Dlaczego? Po to się wchodzi na arenę by powalczyć nawet sama nazwa sugeruje. Więc jestem na nie. A w ogole zrozumiałeś o co mi chodzi ? |
10 Wrz 2013, o 15:56 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 358 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |