Strona 2 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Blokowanie spamera
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
IP sie bezproblemu zmienia za pomoca licznych programow typu cyberghost wiec on nadal pisze i pisze
_________________ Ucieczka nowemu pumpowi - https://www.youtube.com/watch?v=LuouoUMIm34W grze od 19.11.11 Ile Twoje życie jest warte jeśli poświecisz je całe graniu? |
4 Wrz 2013, o 10:25 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Wydaje mi się, że aż tak wielkiego nawału low lvl-owych spamerów nie ma. Raz na jakiś czas znajdzie się jakiś irytujący bonzo, wtedy jest świetna opcja /ignore i koniec imprezy, także pomysł uważam za zbędny.
_________________ Gałwuniak - Ryc 50 / s5 / main Gałwuniarz - Łuk 24 / s5 / alt Po wydropieniu rara -> http://z0r.de/4929 |
4 Wrz 2013, o 12:31 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Ghostdragons2 mi sie wydaje ze ty jesteś z tych którzy wola stać 2h pod kem szukając slota niż jak ci napisze ktoś pomożesz w q ? ruszyć sie i pomoc mu
|
4 Wrz 2013, o 14:20 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
ja nie szukam slota do mnie pisza no chyba ze czasem a do qestow to masz racje nie pomagam ale jak mi ciagle takie nupcie spamuja to mozna sie zirytować
i przy okazji dobrze ze wspomniałes mozna by bylo sie pozbyc spamu typu "pomozesz" ^^ _________________ Ucieczka nowemu pumpowi - https://www.youtube.com/watch?v=LuouoUMIm34W grze od 19.11.11 Ile Twoje życie jest warte jeśli poświecisz je całe graniu? |
4 Wrz 2013, o 18:32 |
|
Pogromca Valdaroga
|
a mi się jednak ten pomysł nie wydaje taki zły i byłabym skłonna poprzeć zablokowanie czatu prywatnego postaciom z lvlem 1.
pamiętajmy że zanim wyjdzie się z prologu zazwyczaj wbija się już ten 2, a wcześniej żadna pomoc ani nie jest potrzebna, ani możliwa. a jeżeli ktoś zaczyna grę i nie może czegoś załapać, to niech pisze na kurce, od tego ona w końcu jest. natomiast takie rozwiązanie znacząco utrudniłoby sprawę spamerom zakładającym nowe postacie żeby próbować 'wymieniać się' kontami lub reklamować różne dziwne stronki. wady minimalne, korzyści sporo ^^ |
5 Wrz 2013, o 01:46 |
|
|
no niby tak ale są też postacie 1 lvlowe pod turki i jak mają się komunikować ? (przed turniejem)
|
5 Wrz 2013, o 14:02 |
|
Walczący z drzewcami
|
1 lvl jest zazwyczaj po to, żeby wbić 11 lub 19, jak i jakiś wyższy Może poczekać do 2 lvla. Jestem za tym, co mówiła Ironka.
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
5 Wrz 2013, o 14:30 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 408 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |