![]() |
Strona 6 z 6 |
[ 58 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Sprzedam Allenor Licytacja dziś do 20:00
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 14 Kwi 2013, o 14:55 Posty: 173 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 18 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy Nick w grze: Crazyzdf ![]() |
jesli sie ani kupiec ani sprzedajacy nie przyzna ze poszło za PLN-y to niczego nie udowodnisz.. Zreszta handel epikami za pln to norma i kazdy o tym wie ze tak jest ... Wszystko pod stołem.. 3 epiki sam widziałem jak handlowali za kasiore na blizej nie okreslonym forum aczkolwiek tematycznym...
A co oznacza Cien podejrzeenia????? tak to kazdym graczu mozna powiedziec... a to ze była aukcja to co? była były oferty i co z tego wynika? wkoncu sie rozmyslił i jednak nie chce kontynuowac aukcji.. Gadanie ze przyzwoitosc czegos wymaga cóz kazda aukcje mozna anulowac w dowolnej chwili jesli sprzedajacy jest niezadowolony z ofert , był gosc z najwieksza stawka był, nie zgłosił sie to sprzedajacy rezygnuje z aukcji co w tym dziwnego ni niby dlaczego ma sprzedac cos drógiej osobie co dawała znacznie mniej ? Ps a co logi maja do tego? czemu ma niby robic kolejna aukcje? czemu ma trzymac epika w skrzyni ? moze godac komus w prezecie, moze sprzedac u koldzicy, moze wyrzucic, przetopic , sprzedac za 1szt złota i nikomu nic do tego... |
5 Wrz 2013, o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 17 Paź 2010, o 22:03 Posty: 4171 Miejscowość: 100lica Podziękowano: 452 razy Otrzymanych podziękowań: 1822 razy Nick w grze: HeavenM ![]() |
Crazy, ja odpowiem brutalnie.
Nic co gracze zdobywają w grze nie jest ich własnością. Nie mają prawa tym handlować. Obrót jakimkolwiek przedmiotem z gry za realne pieniądze narusza regulamin a przede wszystkim prawa autorskie firmy Whitemoon. Ponieważ wszytko należy do właściciela gry jeśli właściciel uzna, iż doszło do złamania regulaminu/naruszenia jego praw ma prawo interweniować czyli np. w tym wypadku skasować przedmiot, który może być 'trafiony'. |
5 Wrz 2013, o 22:10 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
Rejestracja: 12 Maj 2011, o 15:01 Posty: 1157 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 23 razy Nick w grze: Thanatoss ![]() |
|
5 Wrz 2013, o 22:15 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 14 Kwi 2013, o 14:55 Posty: 173 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 18 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy Nick w grze: Crazyzdf ![]() |
ale nie udowodnisz tego ze poszło za pln-y
same podejrzenie nie ma zadnej mocy prawnej a juz wogóle nie jest zadna podstawa.. sam rozdawalem rary i sety za darmo niejeden raz, czy w takim razie jestem tez podejrzany ze przehandlowałem je za pln-y ?? Ta, wsio jest dryga wiadomo tez ze nie mozna handlowac niczym z gry za realne sianko...... Jednak takie rzeczy sie dzieja jak wyrzej napisałem... wszystko jest pod lada, na zadupiu jakiejs strony czy na gg załatwiane. w grze masz czysciocha juz , zwykłe przekazanie za nawet 1 sztuke złota ... podejrzewac mozesz ale nie udowodnisz nic. |
5 Wrz 2013, o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 17 Paź 2010, o 22:03 Posty: 4171 Miejscowość: 100lica Podziękowano: 452 razy Otrzymanych podziękowań: 1822 razy Nick w grze: HeavenM ![]() |
Crazy, możesz mieć swoje racje - ale uwierz mi - nie drgnie mi powieka ani ręka jak będę miał cień podejrzenia.
Chcesz to mnie sprawdź, jak już będziesz miał epika ![]() |
5 Wrz 2013, o 22:22 |
![]() |
![]() |
|
Heaven temat ten jest ciekawy. i bardzo mało poruszany albo wcale..
chetnie podyskutuje o tym w jakims konkretnym temacie... czy chcem cie sprawdzic, cóz wiesz ze dokładnie mam twoje podejscie nie raz tak samo postepuje.. Tylko ze cień podejrzenia to za mało , tak mozesz załatwic kazdego. Licza sie fakty czyli z tego co piszesz... teoretycznie trafiłes na moje logi przypadkiem ot chciałes cos zobaczyc, patrzysz ze np Pas Luty za darmo oddałem komus.. Pas jest cenny .. czyli co ty w tym momencie zrobisz? Z niby podejrzeniem handlu za PLN-Yskasujesz gosciowi ten pas ? A niby dlaczego ? Jak kilka wpisów w góre napisałem mogłem z tym pasem zrobic co tylko mi sie zywnie podoba w grze... nawet oddac za darmo. Ostatnio edytowany przez Crazyzdf, 5 Wrz 2013, o 22:31, edytowano w sumie 1 raz |
5 Wrz 2013, o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 3 Kwi 2012, o 23:47 Posty: 530 Podziękowano: 141 razy Otrzymanych podziękowań: 32 razy Nick w grze: Alt ![]() |
zamknijcie może ten temat, bo offtopuje crazy i tworzy sobie tylko kolejny temat dla swych wielce rozsądnych przemyśleń. tak, wiem że mój post to też offtop.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=deBP2qJZ9XE W grze od 12.2011 - 02.2014. Obecnie sporadycznie ![]() Znany też jako Altair Ostatni z rozwiązanej grupy Elitarnych Testerów. Dawniej mod/smod na s4, eu, s3 i mod forum.com |
5 Wrz 2013, o 22:28 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Alt.. skoro wiesz, że to offtop to może lepiej zgłosić zamiast kontynuować?
Temat zamykam jak napisał Thanat, ktoś kolorowy będzie chciał coś dodać to napisze. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
5 Wrz 2013, o 22:32 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 6 z 6 |
[ 58 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |