Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
WOJNY
WOJNY
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Prestiż.
Zabawa. Złoto & platyna. Z tych powodów wielu kanclerzy decyduje się na wojne. Jest to bardzo często ich pierwsza, a jeszcze częściej ostatnia wojna. Dlaczego? Bezterminowe wojny nie są: Zabawne. Nie zyskuje się prestiżu.* Nie zyskuje się złota i platyny.* *z powodu wojny trwającej kilka tygodni/msc kanclerz ja odwołuje, żeby ratować gildie. Nie można bezpiecznie expic, robić zleceń oraz zapraszać nowych osób. Pomysł banalny i szybki w wykonaniu. Przywrócić czas wojen i dodać opcję ustalania go od 3 dni do kilku tygodni. Problem długoterminowych wojen dotyczy gildii z małą ilością osób/małymi lvl oraz średnimi lvl. _________________ IImiejsce-jedyny 29lvl, który dobił 800powera http://scr.hu/2s0/ullr3 Koniec gry 2017.04.19 |
|
9 Wrz 2013, o 15:57 |
|
|
Administrator
|
Oczywiście, na tak obiema rękoma i nogami..
Jestem ciekaw co na to Góra.. bo poza tym, że usuniemy niedziałające pola, żeby nie wprowadzały w błąd, to nikt nic więcej nie powiedział. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
9 Wrz 2013, o 16:58 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Tak samo jak Rzuff, jestem jak najbardziej za. Juź musiałem jedną wojnę poddać, żeby uratować od rocznej wojny gildię 20 lvli...
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
|
9 Wrz 2013, o 17:05 |
|
|
Uczeń Heremona
|
zostało to usunięte, ponieważ nie działało, testerzy musieliby się pobawić w sprawdzanie wygasania po określonym czasie, bo my podczas reformy tego aspektu nie testowaliśmy z tego co pamiętam(nie wiem jak inż, ale skoro nie działało i usunięto możliwość, widać nie testowali również ).
na listę to-do warto to chyba dodać _________________ http://www.youtube.com/watch?v=deBP2qJZ9XE W grze od 12.2011 - 02.2014. Obecnie sporadycznie Znany też jako Altair Ostatni z rozwiązanej grupy Elitarnych Testerów. Dawniej mod/smod na s4, eu, s3 i mod forum.com |
|
9 Wrz 2013, o 17:12 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
a jak apeluje o zmianę reg gildyjnego a mianowicie
gdy 1 osoba w gildii się podkłada bany dostaje kanclerz wraz z strategami i tymi którzy naj udzielali sie w wojnie |
|
9 Wrz 2013, o 23:47 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Pytanie kiedy to wejdzie i czy w ogole wejdzie bo z tego co widze jest duzo martwych wojen, po za tym poronione granice punktowe ktore tez sa do reformy jak i kodeks wojen.
|
|
10 Wrz 2013, o 03:48 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Jestem przeciwny
Czemu? Jeżeli macie problem z tym, że druga gildia nie walczy to hmm.. co z Was za kanclerz/strateg że bierzecie wojnę z nieaktywnymi osobami? Drugi powód: Mam zgraną gildię. Wojna trwa 7 dni. Co robię? Nabijam 5k pkt na najsłabszych i nie wychodzę z inst. Po 7 dniach mam wygraną wojnę za nic. To moje skromne zdanie _________________ Icegirl S4 ryc expiący na mokrych 40 OFF Mielony i Schabowy IceG/Artemidkaa S5 Łuk 114+ Avalon X |
|
10 Wrz 2013, o 22:33 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Icegirl napisał(a): Jestem przeciwny Czemu? Jeżeli macie problem z tym, że druga gildia nie walczy to hmm.. co z Was za kanclerz/strateg że bierzecie wojnę z nieaktywnymi osobami? Drugi powód: Mam zgraną gildię. Wojna trwa 7 dni. Co robię? Nabijam 5k pkt na najsłabszych i nie wychodzę z inst. Po 7 dniach mam wygraną wojnę za nic. To moje skromne zdanie POLAC mu ! xd ile to wojenek wygranych w ten sposób ^^ jak dla mnie bezterminowe wojny są bardzo ciekawe w pewnym momencie zmieniają się w grę psychologiczną |
|
10 Wrz 2013, o 22:38 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Moim zdaniem wojny są do głębokich zmian , wystarczy przelecieć po serwach i sprawdzić ile gildii top 20 prowadzi wojnę... no właśnie , nie opłaca się albo okazały się niewypałem ...
_________________ okrucieństwo jest naszą powinnością , bo cóż wredniejszego .... tożsamość,nienawiść,pamięć nie
Spoiler:
|
|
11 Wrz 2013, o 00:46 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Icegirl napisał(a): Jestem przeciwny Czemu? Jeżeli macie problem z tym, że druga gildia nie walczy to hmm.. co z Was za kanclerz/strateg że bierzecie wojnę z nieaktywnymi osobami? Drugi powód: Mam zgraną gildię. Wojna trwa 7 dni. Co robię? Nabijam 5k pkt na najsłabszych i nie wychodzę z inst. Po 7 dniach mam wygraną wojnę za nic. To moje skromne zdanie 1. Możesz ustawić 0 dni co będzie równoznaczne z brakiem długości wojny. 2. Ustaw 3 tygodnie wystarczająco długi okres aby przekonać się kto jest lepszy. 3. Jeśli ktoś unika wojny możesz go łapać z zaskoczenia. 4. Dłuższe unikanie walk jest karane przez gm-a. 5. Skąd mam wiedzieć, że w drugiej gildii jest 1 osoba grająca na 5 kontach? 6. Jestem w gildii nobcharów nie wyobrażam sobie nabić 10 000pk skoro za walkę dostaję po 20. 7. Jako kanclerz/strateg musisz się zgodzić na warunki wojny (nie zgadzasz się na wojne trwającą 3dni- negocjuj o 13dni). 8. Nabiłeś 5k pk? GZ wygranej! Po co ciągnąć kolejne 10k punktów? 9. Ewentualnie można zmniejszyć próg punktów. Gildia składająca się z 4 25lvl nie nabije 15k punktów (szczególnie, że nie są to konta główne). _________________ IImiejsce-jedyny 29lvl, który dobił 800powera http://scr.hu/2s0/ullr3 Koniec gry 2017.04.19 |
|
11 Wrz 2013, o 15:10 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 398 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |