Strona 25 z 32 |
[ 312 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 32 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
co warto zmienić/poprawić/dodać - oczami graczy
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Trich napisał(a): W okienku z listą osób w gildii możnaby było dodać zieloną kropke koło graczy online i czerwoną koło graczy offline. Np. koło twarzy. Dokładnie o to chodzi mi :0) Wprowadzie to do gry a dlatego ze nie bedzie trzeba zapraszać do znajomych cały klan a również też się ma innych znajomych po za gilldia. todużo kosztuje miejsce zeby wykupić a każdy by chciał mieć dobry kontakt. Mam nadzieje że to uprości gre . I ten pomysł przejdzie . Pozdro _________________ 2012-2013 serwer 4 Barbarzynca QubaBarb 2010-2011 serwer 3 kiedyś Nick: Brum Autko Zamkniety Temat nic się z tym już nie zrobi ] |
|
30 Sie 2013, o 19:11 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 1 Wrz 2013, o 20:28 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: AniolUpadly |
Hmm.. Ja sądzę, że moglibyście wprowadzić możliwość zmiany koloru peta!
Wiem, że do drobiazg, ale dzięki temu nasz pet może trochę bardziej odróżniać się od innych Oczywiście korzyści byłyby obustronne, bo wiadomo za przefarbowanie peta trzeba by było zapłacić. Według mnie to ciekawy pomysł warty przemyślenia. Pozdrawiam, AstraL. |
|
2 Wrz 2013, o 19:52 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Osiągnięcia, osiągnięcia, osiągnięcia...
Było i będzie o tym wspominiane. Nie mogę przeboleć, że za to nie ma żadnych nagród. Ogólnie ten cały system achievów praktycznie nie istnieje, a szkoda bo ma to potencjał i z pewnością byłby rajem dla grinderów i farmerów. Rosnące różnorakie nagrody za różne poziomy danego osiągnięcia + możliwość zobaczenia w grze osiągnięć danego gracze...jezuniu już sobie wyobrażam coś pokroju zabij 10 000 psów - i jakaś ogar nagroda, piękne. Jeśli to zostanie kiedyś wprowadzone i wcześniej dobrze rozkminione to będzie potęga ! _________________ Gałwuniak - Ryc 50 / s5 / main Gałwuniarz - Łuk 24 / s5 / alt Po wydropieniu rara -> http://z0r.de/4929 |
|
2 Wrz 2013, o 21:40 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 19 Lip 2013, o 18:59 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Desnius |
Dodać możliwość kupna platyny za pomocą paysafecarta
|
|
5 Wrz 2013, o 19:03 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Mi się marzy rozbudowa/przemalowanie podziemi i połączenie ich w jedna wielka sieć tuneli. Np. żeby można bylo przejsc tunelami od zamku do lasu orkow czy przed kemek czy też do jaskini niedzwiedziej.
_________________ Kto walczy z potworami, ten niechaj baczy, by przy tym samemu nie stać się potworem. |
|
7 Wrz 2013, o 12:41 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Mój pomysł jest taki aby ulepszyć pety gildiowe ponieważ po wprowadzeniu jednorazówek pety gildiowe odeszły na drugi plan, nie chodzi mi o to żeby były jakieś strasznie dobre ale np. wraz z lvlem rośnie ich defensywa albo też dostają konde/mane.
Pozdrawiam |
|
12 Wrz 2013, o 16:12 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Dzahew napisał(a): Mój pomysł jest taki aby ulepszyć pety gildiowe ponieważ po wprowadzeniu jednorazówek pety gildiowe odeszły na drugi plan, nie chodzi mi o to żeby były jakieś strasznie dobre ale np. wraz z lvlem rośnie ich defensywa albo też dostają konde/mane. Pozdrawiam Popieram. Zrobienie wojen z ograniczeniem czasowym (głównie dla charow turniejowych). Dodanie do setów reffa oraz okowy resow na zimno(do pvp z łukiem) zamiast resow na energię (dla postaci pod pvp są do niczego). _________________ IImiejsce-jedyny 29lvl, który dobił 800powera http://scr.hu/2s0/ullr3 Koniec gry 2017.04.19 |
|
15 Wrz 2013, o 06:41 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Czy nie było by dobrze wprowadzić punktu wymiany eliksirów na wywary. Mam na myśli głównie wymianę eliksiru zdrowia na wywar zdrowia. Uzupełnienie many czy kondycji niewielkimi 200 pkt eliksirami nie stanowi problem. Gracze maja najczęściej nie więcej niż 1000 pkt many/kondycji (choć i tu przydaje się czasem wypić wywar, zamiast 5 flaszek eliksirów). Z punktami hp jest już inaczej i w sytuacji gdy gracz ma ponad 3000 hp uzupełnianie zdrowia łączy się z wypiciem tylu eliksirów, że nadęty bandzioch i przepełniony pęcherz nie pozwala na dalsze ściganie bossów. Konieczne jest udanie się w dyskretne miejsce, bądź znalezienie odpowiedniego krzaczka, by sobie ulżyć. A na poważnie, wypijanie około 15 flaszek eliksirów, jest zwyczajnie upierdliwe.
Nie byłyby to chyba zły pomysł móc wymienić eliksiry na wywar np u wiedzmy na bagnach, bądź u koldzicy w Kemenak. Poddaje pomysł po rozwagę twórców gry. z harcerskim pozdrowieniem Ludgar |
|
24 Wrz 2013, o 17:28 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Moznaby dodać do losowania nowe nagrody np. ekstraktor, manamer, czy imperialy
_________________ Kto walczy z potworami, ten niechaj baczy, by przy tym samemu nie stać się potworem. |
|
27 Wrz 2013, o 11:50 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Dodać 1% szansy w losowaniu premium [tego najlepszego] 1kk złota
_________________ Zapraszam do mojego pomysłu: viewtopic.php?f=121&t=34535 Zapraszam do śpiewu gracza z S4 Sesiego! viewtopic.php?f=70&t=34530 |
|
28 Wrz 2013, o 02:40 |
|
|
Strona 25 z 32 |
[ 312 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 32 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |