Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
czat prywatny
czat prywatny
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
|
Jak chce napisać do kogoś, i się pomyle w nazwie nicka ( na przykład ) baran1234 zamiast baran12345 i pisze http://scr.hu/0bck/hzpcl dlatego myśle ,że powinno być napisane tak ( baran1234 ) nie ma takiego gracza. Kto ZA pisze Taaaaaaak I swoją opinie jak masz.
_________________ Pomogłem ? dej Kufel ja postawie !! Ostatnio edytowany przez Druid i Barb, 23 Sie 2013, o 15:58, edytowano w sumie 1 raz |
|
23 Sie 2013, o 14:33 |
|
|
Administrator
|
Jestem pewien, że taka propozycja już była, ale znaleźć nie mogę, więc zostawiam otwarte póki co.
Natomiast jestem przeciwny nawoływaniu do spamu, dodaj ankietę, wtedy ten kto jest za głosuje za, ten kto przeciw głosuje przeciw, tym sposobem osoby nie mające nic do powiedzenia siedzą cicho. Na tą chwilę osoby, które chcą wykazać wsparcie mogą postawić kufel autorowi. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
23 Sie 2013, o 14:53 |
|
|
Uczeń Simona
|
Próbowałem zrobić ankiete ale nie umiem więc może tu zagłosujemy
Ustawiłem prostą ankietę - rzuff _________________ Pomogłem ? dej Kufel ja postawie !! |
|
23 Sie 2013, o 21:15 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 16 Sie 2013, o 16:42 Posty: 4 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: AveBarba |
Jestem na tak poniewaz to dobry pomysł
Pewnie gdyby to był zły pomysł to byłbyś na nie.. nie spamuj, używaj konkretów. rzuff _________________ S1-SzidAzot lvl{30} (ciagle rosnie) Zaczynam na S2 NAZWA-Gett |
|
24 Sie 2013, o 20:42 |
|
|
Uczeń Simona
|
To jak ustawicie to, bo już chyba więcej osób nie będzie już chyba głosowało, a jak jest ustawione to przepraszam.
_________________ Pomogłem ? dej Kufel ja postawie !! |
|
29 Sie 2013, o 14:32 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
EDIT:
Następnym razem przyznam ostrzeżenie za spam. rzuff juz dostalem ale nie od cb .... |
|
15 Wrz 2013, o 10:38 |
|
|
Uczeń Simona
|
to jak zmieni to się bi nic nie zostało zamknietę a ankieta juz chyba wypełniona
|
26 Wrz 2013, o 14:46 |
|
|
Administrator
|
Druid i Barb napisał(a): to jak zmieni to się bi nic nie zostało zamknietę a ankieta juz chyba wypełniona Zmieni się, stanę na głowie (nie wiem czy to cokolwiek pomoże) żeby zostało wprowadzone. Póki co proszę jeszcze o chwilę cierpliwości. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
26 Wrz 2013, o 15:00 |
|
|
Uczeń Simona
|
Dobrze,moge poczekać.
|
26 Wrz 2013, o 15:10 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Pomysł dobry, tyle że niecałkiem poprawny.
Być może jest gracz z nickiem baran1234, tyle że na innym serverze. A napisanie, nie ma takiego konta, jest kłamstwem. _________________ Gdy inni ślepo podążają za prawdą, pamiętaj NIC NIE JEST PRAWDZIWE Gdy innych ogranicza moralność lub prawa , pamiętaj WSZYSTKO JEST DOZWOLONE Działamy w mroku by służyć światłości. NIC NIE JEST PRAWDZIWE, WSZYSTKO JEST DOZWOLONE. |
|
26 Wrz 2013, o 19:09 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |