Strona 2 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
igrzyska śmierci - taern
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Cryze, podobają mi się twoje pomysły na dodanie do barbarzyncy kilka umiejętności sam to wiem bo mam barbe,ale ty dałeś za dużo tych pomysłów chyba z 10-11 jak ostatnio liczyłem mogliby dodać tylko 1 a usunąć np umiejetności z 26 lvl a dodać podwójny rzut ale po co zmieniać taerna musi być jaki jest ale można chyba usunąć takie małe rzeczy np błędy w dialogach ..........
_________________ Pomogłem ? dej Kufel ja postawie !! |
6 Wrz 2013, o 21:46 |
|
Walczący z drzewcami
|
Jestem na nie, ponieważ uważam, że zwykłe turnieje jak najbardziej wystarczą. Ściągnięte z filmu to jeszcze inna bajka, ale nie szkodzi
@Crazy Podklasy wejdą (jeśli wejdą ) i będą dodatkowe umki, trzeba zaczekać _________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
7 Wrz 2013, o 22:35 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Troche słaby pomysł jak dla mnie....
|
8 Wrz 2013, o 12:26 |
|
Współpracownik Gnarla
|
crazy wymyśl jeszcze tyle samo skilli dla innych profesji
_________________ VD 119lvl Ostlor. Został Taernijczykiem 16.12.2011 \o/ |
8 Wrz 2013, o 12:49 |
|
|
Jeśli się nie mylę to jest temat o "igrzyskach śmierci", a to że crazy wrzucił tutaj swoje przemyślenia o barbie (offtop) to nie znaczy że inni mają podtrzymywać ta tradycję w tym temacie...
|
8 Wrz 2013, o 13:44 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Fakt że pomysł na te igrzyska śmierci jest skopiowany z gry ,,Minecraft'' ale pomysł nawet fajny ale taki dru vs barb czy inny fizol wrzuci korzo dru i praktycznie lipa
_________________ Maluzo-S3 ON |
16 Wrz 2013, o 21:28 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Z tego co pamietam gram w taerna a nie w "kwadratowe piksele" . O ile Iś to znakomita ksiazka (film troche odstepuje ale rowniez godny uwagi) i sama miałam "zajawke" to jednak nie powinno wprowadzać tego do innych gier o innej tematyce . Sam taern ma swoj unikalny klimat i powinien sie tego trzymać . ^^ no chyba ze drygu ma w planach zmienic taern o 180 stopni
co do pomysłow na ulepszenie barby crazy proponuje to napisac w pomysłach/zmianach w grze . Pozdrawiam . Ciacho ^^ _________________ Nawet jeśli podniesiesz się tysiąc razy, to nigdy nie osiągniesz zwycięstwa. Ból jest tylko początkiem nienawiści S1 łuk : Shiori 95 lvl |
16 Wrz 2013, o 22:00 |
|
Uczeń Heremona
|
myślę, że takich inspiracji nie powinno być w taernie, tak jak Biszkopt napisała, Taern ma swój klimat i nie powinno się go zmieniać
Biszzkopt napisał(a): co do pomysłow na ulepszenie barby crazy proponuje to napisac w pomysłach/zmianach w grze . Nowa na forum, że nie widziałaś miliona tematów crazyka? _________________ http://www.youtube.com/watch?v=deBP2qJZ9XE W grze od 12.2011 - 02.2014. Obecnie sporadycznie Znany też jako Altair Ostatni z rozwiązanej grupy Elitarnych Testerów. Dawniej mod/smod na s4, eu, s3 i mod forum.com |
17 Wrz 2013, o 06:46 |
|
Uczeń Heremona
|
lubie diaxy napisał(a): Fakt że pomysł na te igrzyska śmierci jest skopiowany z gry ,,Minecraft'' ale pomysł nawet fajny ale taki dru vs barb czy inny fizol wrzuci korzo dru i praktycznie lipa Co się tak wszyscy tych korzeni uczepili? W erze dymków, setu pinnari i paska z władcy marionetek? W czasach gdy fizol ładujący w wiedzę to nic nowego? Korzenie nie są aż takie straszne Przynajmniej w moim przedziale lvl |
17 Wrz 2013, o 08:32 |
|
Błądzący w Tunelach
|
hahaha nie przepadam za pisaniem na forum . A to ze jego tysiace tematow jest wszedzie gdzie ich nie powinno byc to jego wina ze nie beda rozpatrywane tak jak powinne ^^ . Proponuje ten temat zamknac bo nic ciekawszego nie wyniknie ^^
Zamknę, bo pojawiły się nic nie wnoszące tematy. A co do samego pomysłu, walki scenariuszowe są rozważane. rzuff _________________ Nawet jeśli podniesiesz się tysiąc razy, to nigdy nie osiągniesz zwycięstwa. Ból jest tylko początkiem nienawiści S1 łuk : Shiori 95 lvl |
17 Wrz 2013, o 11:00 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 409 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |