![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kradzież eq
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Zonq Czas: 22.09.2013 (zalogowanie się) Opis: Witam, dzisiaj wieczorem zalogowałem się po kilku dniach nieobecności i ze zdziwieniem zauważyłem, że na mojej postaci brakuje ekwipunku, a zamiast niego jest kupione jakieś kowalowe. Do mojego konta miały dostęp 2 osoby, przy czym jedną znam nie tylko z gry i wątpliwe, by ona cokolwiek zabrała. Mam nadzieję, że uda rozwiązać się tą sprawę i odzyskać eq, bo miałem szczery zamiar powrócić do czynnej gry na tym serwerze ![]() Skradziono: Khalam (+3) Gnat (+3) Lysmary (+2) Rodius (+2) Uguns (+3) arcan (+3) ostolbin (+3) Wszystkie ulepszenia w hp spodnie, pelerynka i zbroja dodawały parametry po ok 100hp i many. Prócz tego zniknęło złoto (nieznana wartość), flaszki i spora część skrzynki ;' Proszę o pomoc i z góry dziękuję. |
22 Wrz 2013, o 21:47 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Sanchitos napisał(a): Do mojego konta miały dostęp 2 osoby, przy czym jedną znam nie tylko z gry i wątpliwe, by ona cokolwiek zabrała. Oj jeszcze się zdziwisz, jak zawsze zresztą w takich sprawach. Co do problemu polecam Support (support.taern.pl). Tutaj ten problem nie zostanie rozwiązany. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
22 Wrz 2013, o 21:52 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |