Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
czat prywatny
czat prywatny
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Szukanie dziury w całym.
Komunikat "Nie ma takiego gracza" nie jest równoznaczny z "Taki gracz nie istnieje". A nawet gdyby był, to nie robi mi różnicy to, że gracz gra na innym serwerze. Jak go nie ma na moim, powinno pisać że go nie ma i już. |
26 Wrz 2013, o 22:48 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Może i masz rację, napisałem tylko bardziej szczegółowo, ale ogólnie to jestem za tym, żeby było coś takiego wprowadzone.
_________________ Gdy inni ślepo podążają za prawdą, pamiętaj NIC NIE JEST PRAWDZIWE Gdy innych ogranicza moralność lub prawa , pamiętaj WSZYSTKO JEST DOZWOLONE Działamy w mroku by służyć światłości. NIC NIE JEST PRAWDZIWE, WSZYSTKO JEST DOZWOLONE. |
26 Wrz 2013, o 23:39 |
|
Uczeń Simona
|
Decyzja została podjeta(chyba jak rzuff powiedział) ... ankieta była...... nie rozumiem po co są posty własnym zdaniu ?Mogliscie ustalić w ankiecie swoje głosy
I proszę o odpowiedz jak to z tym jest-druid i barb _________________ Pomogłem ? dej Kufel ja postawie !! |
29 Wrz 2013, o 14:07 |
|
Administrator
|
Pomysł został zatwierdzony i zostanie wprowadzony.
Zamykam i przenoszę do działu Najlepsze. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
16 Paź 2013, o 10:35 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |