Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Komunikator GG
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam,
Szukałem w szukajce lecz nie znalazłem, więc proponuje dodać numer GG do profilu tak jak jest w przypadku innych komunikatorów (AIM, JABBER itp). Jest to raczej najczęściej używany program, mam nadzieje, że pomysł ujrzy światło dzienne Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Igvendar, 2 Cze 2013, o 22:38, edytowano w sumie 1 raz |
2 Cze 2013, o 20:38 |
|
Błądzący w Tunelach
|
A dlaczego miałby ujrzeć ? Jeżeli chcesz z kimś porozmawiać na GG to napisz mu swój numer na priv w grze bądź na forum ewentualnie napisz na sb. Pomysł zbędny bo i tak mało kto to wypisze, kolejna linijka będzie w profilu co już bardziej wygląda nie estetycznie. Po za tym pisanie powoli wychodzi z mody teraz rządzi skype/ts/vt, a zwłaszcza w takich grach jak te gdzie np w pvp kazda sekuna sie liczy
niestety na nie _________________ "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." 21:26 GumisKabi: bo Nekro jest graczem ktory jest gmem a nie gmem ktory udaje gracza:P |
2 Cze 2013, o 20:59 |
|
Walczący z drzewcami
|
Też jestem na nie, zgadzam się z Supakille, a po za tym nie każdy używa jakiegokolwiek komunikatora
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
6 Cze 2013, o 21:48 |
|
Administrator
|
Heh, nie wiem za bardzo co Wam przeszkadza, aby w tym miejscu zamienić komunikatory na te bardziej popularne.. obowiązku podawania nie ma a będzie dostosowane do polskich realiów:
Spoiler:
Czy jest to wykonalne nie wiem, ale pomysł przyzwoity. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
6 Cze 2013, o 22:36 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Wykonalne? Można to zmienić w ciągu 30 sekund, jeśli się wie gdzie to szukać. Sam pomysł nie zaszkodzi, jeśli ktoś podaje gg to na własną odpowiedzialność.
|
6 Cze 2013, o 23:53 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Nie jest to najlepszy pomysł świata ale nie zaszkodzić a pomóc może.
_________________ Gram już tylko vd i mi z tym dobrze Chętnie biorę udział w sesji fabularnej |
7 Cze 2013, o 06:32 |
|
Uczeń Simona
|
Dej ankiete to zobaczymy
_________________ Pomogłem ? dej Kufel ja postawie !! |
29 Wrz 2013, o 11:39 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 62 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |