![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Serwer: S5 [zlecenia] 01.10.13
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Administrator ![]() Rejestracja: 12 Mar 2012, o 12:46 Posty: 1968 Miejscowość: Łódź Podziękowano: 293 razy Otrzymanych podziękowań: 1598 razy Nick w grze: Sokoliskoo Serwer: HardCore ![]() |
Serwer: S5
Czas: 01:10:2013 20:30-21:00 Witam, Zgłaszajcie tutaj ZLECENIA jakich nie udało się Wam skończyć w wyniku kłopotów technicznych serwera. Proszę podać: 1/ Login 2/ Zlecenie jakie robiliście Wyłudzanie strat zakończy się banem na 14 dni! _________________ Administrator Team Speak`a - masz kłopot napisz KLIK! Administrator Facebook - KLIK! *** "Zło jest złem - mniejsze czy większe nie ma różnicy. Jak to ocenić? Czy to w ogóle możliwe? Jeśli mam wybierać między złem a złem, to wolę nie wybierać wcale." |
|
1 Paź 2013, o 21:15 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 8 Cze 2013, o 12:37 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
1/ Kamileksmok1
2/ Zlecenie u Landau nick podaj z gry ![]() |
|
1 Paź 2013, o 21:26 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |