![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Uszkodzone Przedmioty
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 4 Paź 2013, o 19:57 Posty: 5 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Rosen ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Rosen Czas: 20:10 Opis: Witam Mam pytanie odnośnie przedmiotów np. Tasak CO zrobić aby nie był uszkodzony , poniewaz mam 2 TASAKI i chciałbym je sprzedac chociaz USZKODZONYCH nie chcą kupić . ;c[ Nie nadużywaj formatowania, edytowałem - rzuff _________________ ♥ Rosen ♥ ™ |
|
4 Paź 2013, o 20:11 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 15 Lis 2011, o 09:33 Posty: 494 Miejscowość: Kameneak Podziękowano: 143 razy Otrzymanych podziękowań: 106 razy Nick w grze: Crossborn ![]() |
Można jedynie wydropić przedmiot NIEUSZKODZONY. Nie naprawiaj tych tasaków jeśli chcesz je sprzedać, bo zostaną podpisane do twojej postaci i z handlu nici(nie można handlować podpisanymi przedmiotami).
_________________ _______ |
|
4 Paź 2013, o 20:14 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 4 Paź 2013, o 19:57 Posty: 5 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Rosen ![]() |
Czyli te Tasaki wyrzucić ? :C
_________________ ♥ Rosen ♥ ™ |
|
4 Paź 2013, o 20:15 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 15 Lis 2011, o 09:33 Posty: 494 Miejscowość: Kameneak Podziękowano: 143 razy Otrzymanych podziękowań: 106 razy Nick w grze: Crossborn ![]() |
♥ Rosen ♥ ™ napisał(a): Czyli te Tasaki wyrzucić ? :C Nie, poczekać aż znajdzie się kupiec. Ewentualnie sprzedać kowalowi. Nie nadużywaj tak bbcode... _________________ _______ |
|
4 Paź 2013, o 20:23 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona
Rejestracja: 17 Sie 2011, o 09:22 Posty: 45 Podziękowano: 33 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy Nick w grze: GHOSTpap Serwer: HardCore ![]() |
Nie. Sprzedaj je bo tylko uszkodzone można sprzedać graczom. jeśli go naprawisz to inni nie będą go mogli założyć. Proste.
ps. to odp do twojego drugiego posta. _________________ Już nie gram. |
|
4 Paź 2013, o 20:23 |
![]() |
|
![]() |
||
Okey, Okey, wszystko wiem , leca piwka.
Do zamkniecia. _________________ ♥ Rosen ♥ ™ |
|
4 Paź 2013, o 20:33 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |