Strona 26 z 32 |
[ 312 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 32 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
co warto zmienić/poprawić/dodać - oczami graczy
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
W czacie handlowym kiedy próbuje się coś ponownie sprzedać zbyt szybko pokazuje się komunika, że można korzystać z niego raz na 10 minut. Myślę, że praktycznie by było wiedzieć ile czasu dokładnie brakuje do ponownej możliwości handlowania, np. 'będziesz mógł korzystać z czatu handlowego ponownie za 1m15s'.
Zatwierdzone, będzie wprowadzone - rzuff _________________ Druid 85lvl Frigia Voodoo 55lvl Friggia S3 |
|
4 Paź 2013, o 08:14 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Myślę, że warto dodać jakąś instancję z nowym bossem dla 60-90 lvli, druidzi już narzekają, że dostaną po tyłkach po updacie, że bossy są oklepane - nie uważam tak, ale to może być jakiś sposób na uspokojenie ich.
_________________ Gdy inni ślepo podążają za prawdą, pamiętaj NIC NIE JEST PRAWDZIWE Gdy innych ogranicza moralność lub prawa , pamiętaj WSZYSTKO JEST DOZWOLONE Działamy w mroku by służyć światłości. NIC NIE JEST PRAWDZIWE, WSZYSTKO JEST DOZWOLONE. |
|
4 Paź 2013, o 09:31 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 28 Wrz 2013, o 08:42 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Dragssss |
Siemka wszystkim graczom Taern !
Mam pomysl na nowy zwój,działał by tak jak damy ten zwoj na przedmiot to przedmiot na który dalismy ten zwój nie bedzie juz podpisany.Hmmm nazwiego go moze .... zwój podpisania nie mam pomysłow na nazwe pozdro dla aministracji i calego Taernu ! |
|
6 Paź 2013, o 09:09 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Pomysł do bani, wtedy nie byłoby żadnej różnicy między przedmiotem uszkodzonym, a nieuszkodzony, ponieważ np. mam diabolo, wbijam 100 lvl, zakładam vorleah, używam Twojego przedmiotu i mogę sprzedać diabolo za 13kk+, bezsens.
W tym temacie nie komentujemy postów innych. - desacred. _________________ Gdy inni ślepo podążają za prawdą, pamiętaj NIC NIE JEST PRAWDZIWE Gdy innych ogranicza moralność lub prawa , pamiętaj WSZYSTKO JEST DOZWOLONE Działamy w mroku by służyć światłości. NIC NIE JEST PRAWDZIWE, WSZYSTKO JEST DOZWOLONE. |
|
6 Paź 2013, o 12:24 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 9 Mar 2013, o 14:38 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Chciałbym poruszyć kwestie eventów.Wielu ludzi pracuje w tygodniu na różne zmiany i jest to niesprawiedliwe że eventy odbywają sie w tygodniu.Dlaczego nie można organizować eventów w weekendy kiedy każdy ma czas na gre? Wydaje mi sie że takie rozwiązanie byłoby bardziej sprawiedliwe.Pozdrawiam ludzi pracy
|
|
16 Paź 2013, o 19:30 |
|
|
|
mam taki pomysł żeby osłabić pety z 3 klatki bo są za dobre a pet nie powinnien zastępować gracza żeby miały te same ressy co pety z 2 klatki. Należe zbilansować pety gildyjne bo jest przepaść między nimi tak jak zbilansowaliście druida względem innych klas. Było by uczciwie dla wszystki.
|
|
16 Paź 2013, o 22:23 |
|
|
|
Tak dziś myślałam, czy nie byłoby możliwości takiej 'historii gildyjnej graczy', która pomogłaby przy rekrutacji- nie zawsze kojarzy się konkretnego gracza z nicku i nie wiadomo, czego się można po takim spodziewać.
Wyobrażam to sobie tak: W rankingu mogłaby pojawić się dodatkowa kolumna, w która wchodząc, można by mieć wgląd w spis kto kiedy i jak długo w jakiej gildii był (X dołączył do gildii Y 01.01.13 , X odszedł z gildii Y 02.01.13), oraz kanclerz gildii mógłby wpisać do takiego pobytu, po odłączeniu, referencję. Może pomysł lekko przekombinowany, ale myślę, ze pomogłoby to w unikaniu cwaniaczków przy rekrutacji, odsianiu typu graczy na którym danej gildii zależy i skróceniu okresy próbnego. Myślę, że nawet gdyby ktoś dostał po kłótni z kanclerzem 1 niesprawiedliwa ocenę, nie zmieniałoby to jego ogólnego widoku dla potencjalnych nowych gildii, natomiast gracz, który z każdej kolejnej gildii wyszarpuje co może i ucieka- musiałby się liczyć z konsekwencjami. _________________ Druid 85lvl Frigia Voodoo 55lvl Friggia S3 |
|
16 Paź 2013, o 22:36 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
apropos petów, czy można by wprowadzić pewnego rodzaju równouprawnienie wśród petów jeśli chodzi o resy, chodzi mi o to żeby wraz z awansowaniem pety z niższych klatek zdobywały takie same resy jak te z wyższych klatek po osiągnięciu odpowiedniego lvlu, tj 65 lub 80.
|
|
17 Paź 2013, o 14:10 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Przychylam się do propozycji kolegi wyżej. „Moc” peta nie powinna zależeć od tego z jakiej klatki pochodzi, a od levelu jaki posiada. Wyższa klatka = mniej czasu na ekspienie peta do uzyskania wysokiego poziomu. Podobnie jak w przypadku profesji balans petów również by się przydał. Pety na tym samym poziomie powinny mieć zbliżoną wartość dla gracza i podobną przeżywalność. I nie chodzi mi tutaj tylko o pety z gildii, ogary również wyekspione do lvl 100+ powinny mieć podobną użyteczność co wyekspione pety z klatek.
|
|
17 Paź 2013, o 14:44 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
ustanowić możliwość zmiany nazwy gildi napewno zacheci to kupujacych gildie oraz drygu wiecej zarobi rzecz jasna
Poważnie się nad tym zastanawiamy. -desacred |
|
18 Paź 2013, o 20:33 |
|
|
Strona 26 z 32 |
[ 312 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 32 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 25 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |