Strona 1 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Voice dla kanclerza/strategów
[IDEA] Voice dla kanclerza/strategów
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Co powiedzielibyście na opcję komendy /Voice dla kanclerza i strategów?
Ku ścisłości, po wpisaniu przez kanclerza/stratega komendy np. /VoiceG Oro na rondzie /VoiceG Jeden slot pod lód na czacie u wszystkich graczy w gildii pojawiła by się owa treść w jakimś przyjemnym kolorze. Częstotliwość wiadomości można ograniczyć np. co kilka minut aby nie robić sobie jaj. Według mnie pomocne. Wiem, powiecie "a od czego jest czat gildiowy?". Niestety tam jest często spam, a i nie każdy czyta go na bieżąco i ważne treści umykają. _________________ Mój kanał YouTube |
|
11 Paź 2013, o 15:00 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Powiem szczerze, że mi się to podoba. Fajny pomysł
Jak to Suaszek napisał, często na gildyjnym jest spam, bo a to śmiechy, a to kłótnia.. Czasem jednak trzeba pomocy przy oro czy szukać slota czy coś tam. Jestem za ^^ _________________ S3 -> miłości moja <3 Basfau napisał(a): Nie ma się czego dziwić. S3 to stan umysłu Temirha - MO 125 Green Power - OFF |
|
11 Paź 2013, o 15:14 |
|
|
Uczeń Simona
|
Zgadzam się fajny pomysł sam bym lepszego nie wymyślił.
_________________ Pomogłem ? dej Kufel ja postawie !! |
|
11 Paź 2013, o 15:21 |
|
|
Administrator
|
Że też jeszcze nikt na to nie wpadł, bardzo dobry pomysł, na pewno pomoże szybko przekazać wiadomość wszystkim.
Czekam na kolejne _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
11 Paź 2013, o 15:42 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Powiem szczerze, że bardzo fajny pomysł, tym bardziej, że wprowadzenie chyba dość proste?
Zdecydowanie jestem na TAK. _________________ Gildia: Wytrawni Smakosze Profesja: Barb [Ostlor] |
|
11 Paź 2013, o 15:48 |
|
|
Chodząca legenda
|
Też jestem za, fajna sprawa Wiadomo, że czat gildiowy nie mryga gdy jest wyłączony, a tak to mamy jasny komunikat
ps - Chyba się Suah wyspał, sypie pomysłami jak szalony ^.^' _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
11 Paź 2013, o 17:55 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Szymdaro napisał(a): Też jestem za, fajna sprawa Wiadomo, że czat gildiowy nie mryga gdy jest wyłączony, a tak to mamy jasny komunikat ps - Chyba się Suah wyspał, sypie pomysłami jak szalony ^.^' parę dni na L4 - polecam _________________ Mój kanał YouTube |
|
11 Paź 2013, o 18:55 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Bardzo dobry pomysł, sam chciałem zaproponować kiedyś podobny. Duże tak.
|
|
13 Paź 2013, o 15:49 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 13 Paź 2013, o 15:02 Posty: 1 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Jerhyn |
Fajny pomysł.Jestem na TAK!!
Jakiś gildiowy spamer sie będzie żalił że dedł albo tak se spamował bo se nudzi to przynajmniej all przeczyta to co napisał kanclerz/strateg. Teraz miejmy nadzieje że to zostanie wprowadzone w najbliższym/po następnym upku _________________ SERWER : 1 NICK : Jerhyn POZIOM : 15 PROFESJA : MO |
|
13 Paź 2013, o 17:38 |
|
|
Uczeń Simona
|
Z tym oro to szczególnie dobry pomysł, często info ginie w spamie na gildiowym a tak każdy będzie miał okazje załapać się na status
_________________ NECROPOLIS Allenor Washi |
|
13 Paź 2013, o 21:28 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |